SYKES-Familjen

Optimera varje steg av dina kundresor med vår evigt expanderande, innovativa förmåga

Läs mer

VÅR TILLVÄXT ÄR DIN TILLVÄXT

Som ledare i att leverera smarta kundupplevelselösningar söker vi alltid efter sätt att hjälpa våra klienter att ligga steget före. För att förverkliga den visionen har vi samlat flera innovativa företag och skapat ett digitalt powerhouse där alla delar samma värderingar. Vi kallar det SYKES-Familjen.

SYKES-Familjen delar alla samma mission: Att hjälpa människor, en omtänksam kontakt i taget. Genom att samla all denna expertis under ett och samma tak har vi möjligheten att optimera varje steg av dina kundresor genom hela värdekedjan.

SYKES-Familjen

QELP

Förbättra din kundsupport med internetbaserade självservicelösningar och innehållsoptimering. Qelp hjälper klienter att optimera sitt supportinnehåll och att undvika onödiga kontakter. Qelp sänker kostnader och hjälper kunden att själv finna lösningar.

SYMPHONY

Symphony utvecklar intelligent automatisering för att öka produktivitet och sänka kostnader. De levererar Robotic Process Automation (RPA)-konsultation, -strategi samt de verktyg som krävs för att ta hand om repetitivt arbete så att dina anställda har mer tid för de komplexa uppgifterna.

Assistance Services Group

Bygg långvariga relationer till dina kunder för att maximera livstidsvärdet hos just er. Assistance Services Group erbjuder dina kunder värdefulla assistanslösningar för att hjälpa dem där- och när det betyder som mest.

DEN DIGITALA PARTNERN DU KAN LITA PÅ

SYKES Sverige

SYKES Sverige levererar kundupplevelser genom hela värdekedjan för alla dina BPO-behov, vare sig du letar efter självservicelösningar för att sänka kostnader, intelligent processautomatisering för att öka effektiviteten eller effektiva marknadsföringslösningar för att öka tillväxten.

De innovativa företag som ingår i SYKES-Familjen är samarbetspartners som alla delar vårt fokus. Vår samlade expertis ger oss unika möjligheter att hjälpa ditt företag ligga steget före konkurrenterna genom att skapa en sammankopplad, intelligent kundupplevelse.

“At SYKES, we embrace new challenges and opportunities for success.”

Chuck SykesPresident & CEO

Ingå partnerskap med SYKES Sverige och dra nytta av hela SYKES-Familjens expertis.

KONTAKTA OSS FÖR ATT UTFORSKA

Ta reda på hur vi kan bidra till din tillväxt genom kostnadseffektiv BPO och exceptionell kundservice.

Kontakta oss