SYKES är nu en del av Sitel Group. Besök www.sitel.comför mer information.
Om oss

SYKES Sverige

Ett ledande namn inom business process outsourcing och kundkontakt. Vi erbjuder exceptionella kundservicelösningar så att du istället kan fokusera på din kärnverksamhet.

Läs Mer

SYKES i norra Europa

2,000+

Anställda

10+

Center

25+

Års erfarenhet

Din lokala partner med global support

SYKES levererar exceptionella kundupplevelser och kostnadseffektiv business process outsourcing (BPO) till många välkända, globala företag. Vår styrka ligger framför allt i förmågan att överföra vår skalbara, internationella erfarenhet och innovativa tillvägagångssätt till våra lokala verksamheter. Vi skapar kundupplevelser som attraherar, konverterar och behåller kunder. På våra åtta center i norden och två center på Cypern erbjuder vi kundkontaktslösningar på många olika kanaler, skräddarsydda för den nordiska marknaden.

Med vår globala erfarenhet hjälper vi ditt företag att nå nya höjder. Sänka kostnader? Öka CSAT? Öka effektivitet? Kontakta oss.

Kontakta Oss

SYKES Företagskultur

Våra anställda är viktiga

Vår företagskultur har människan i fokus, där samarbete, innovation och att hjälpa andra är viktigt. Vi ser våra kollegor, våra klienter och våra klienters kunder som en startpunkt i allt vi gör. Detta möjliggör inte bara att leverera kundservicelösningar av världsklass, utan också att vara en arbetsplats där människor utvecklas. Vår kultur är att hjälpa människor, en omtänksam kontakt i taget.

Purpose

Mission

Att avsevärt förbättra våra klienters verksamheter samt att hjälpa konsumenter att hitta- och använda de produkter och tjänster de är i behov av. Vi kombinerar styrkan i artificiell intelligens med mänsklig uppfinnesrikedom för att modernisera, optimera och integrera kundens touchpoints genom hela värdekedjan.

Vision

Att vara företaget som är känt för att skapa värdefulla kontakter mellan varumärken och konsumenter, inverka positivt i människors liv och som är en ansvarsfull och respekterad del av samhället.

Vi kan hjälpa dig att växa

Ta reda på hur vi kan bidra till din tillväxt genom kostnadseffektiv BPO och exceptionell kundservice.

Kontakta Oss