Smarta kundupplevelser

Sänk kostnaderna och öka

samtidigt kundnöjdheten

ÄR DITT FÖRETAG FÖRBERETT PÅ OVÄNTADE STÖRNINGAR?

KONTINUITET MED WORK AT HOME

Få företag är rustade för COVID-19-situationen vi nu befinner oss i. Hur kan du säkerställa att din kundservice fortsätter att leverera fantastiska kundupplevelser? Ta reda på det nu!

Läs mer

Vad är SYKES?

SYKES är ett multinationellt call center-företag specialiserat på att leverera flexibla, högkvalitativa outsourcinglösningar av kundservice, med fokus på inkommande kundtjänst och teknisk support.

Vi kan erbjuda teamen, systemen och teknologin du behöver för att effektivisera och optimera alla faser av dina kundresor. Detta, utan att vi gör avkall på de viktiga mötena människor emellan – för oavsett hur långt teknologin avancerar så kommer människor alltid att vara hjärtat av vår- och er verksamhet.

61000

Anställda

40

Språk

23

Länder

44

Års erfarenhet

VARFÖR SYKES?

Vi är ett av de globalt ledande företagen inom outsourcing av kundtjänst och teknisk support. Detta är varför.

Effektiv kundservice

I Sverige har vi center i Göteborg, Jönköping, Kalmar, Ed och Sveg. Detta gör oss flexibla, och vår erfarenhet ger oss möjligheten att leverera kostnadseffektiva lösningar skräddarsydda för ditt företag.

Accelerera transformationen

Med modern teknik hjälper vi våra partners att ligga steget före sina konkurrenter; från chatbots till självservice-support. Ta steget in i morgondagens kundservice med våra digitala lösningar.

Kundservice i världsklass

Med över 40 års erfarenhet och 61000 anställda i världen är vi en trygg partner när det kommer till att leverera business process outsourcing, kundtjänst och teknisk support i världsklass.

GLOBAL OCH LOKAL

Den globala partnern som pratar ditt lokala språk

SYKES levererar exceptionella kundupplevelser och kostnadseffektiv business process outsourcing (BPO) till många välkända, globala företag. Vår styrka ligger framför allt i förmågan att överföra vår skalbara, internationella erfarenhet och innovativa tillvägagångssätt till våra lokala verksamheter. Vi skapar kundupplevelser som attraherar, konverterar och behåller kunder. På våra åtta center i norden och två center på Cypern erbjuder vi kundkontaktslösningar via alla kanaler, skräddarsydda för den nordiska marknaden.

Läs mer

Ingå partnerskap med SYKES och förbättra produktiviteten, öka kundnöjdheten och accelerera din digitala transformation.

Våra Tjänster & Lösningar

SYKES Sverige erbjuder ett komplett utbud av business process outsourcing (BPO) tjänster, såsom försäljning, kundtjänst och teknisk support. Oavsett om det är via telefon, e-post, sociala medier eller chatt; våra flerkanaliga kundservicelösningar skapar mervärde i alla steg av dina kundresor. Vi har allt du behöver vid varje touchpoint, oavsett vilken typ av tjänst du behöver.

Kundservicelösningar

Kundtjänst, teknisk support och sälj; våra call center levererar exceptionella kundinteraktioner via alla tillgängliga kanaler. Vi ökar värdet och lojaliteten för dina produkter och tjänster genom hela värdekedjan så att du kan fokusera på din kärnverksamhet istället.

Läs mer

Digital Transformation

Från digital marknadsföring till självservice-support, våra kundupplevelselösningar skapar tillväxtmöjligheter genom effektiv interaktion med dina kunder. Våra digitala lösningar använder toppmodern teknologi för att stärka upp dina kundserviceprocesser.

Läs mer

Leveransmodeller

Vår leveransplattform möjliggör för våra medarbetare att kommunicera med dina kunder från vilken plats som helst, allt i enlighet med dina prioriteringar. Välj eller kombinera våra on-site lösningar för extra säkerhet, SYKES Home för flexibilitet eller att Automatisera processer för att öka effektiviteten.

Läs mer

Feedback från våra klienter

Jämfört med andra outsourcingleverantörer jag tidigare har arbetat med besitter SYKES mer kunskap, är mer självständiga, mer tekniskt avancerade och öppna för innovation.

E-handelsklient

Affärsrelationen är så nära den kan vara. Våra SYKES-kontakter känns som en del av företaget.

Internationell reseklient

En stark kommunikationsförmåga, flexibilitet och en förståelse för våra företagsbehov.

Bankklient

Spara upp till 65% av din kostnad för kundsupport.

VI KAN HJÄLPA DIG ATT VÄXA

Ta reda på hur vi kan bidra till din tillväxt genom kostnadseffektiv BPO och exceptionell kundservice.

Kontakta oss