SYKES er nå en del av Sitel Group. Besøk www.sitel.comfor mer informasjon.
SYKES Familien

SYKES-Familien

Optimaliser hver fase i kundereisen med våre stadig voksende innovative evner

Les Mer
SYKES Familien

Vår vekst er din vekst

Som ledere innen  levering av intelligente kundeopplevelser, leter vi alltid etter måter å hjelpe våre klienter på ved å være et steg foran. For å kunne realisere denne visjonen har vi skapt et knutepunkt av innovative merker, et digitalt kraftsenter som deler de samme SYKES kjerneverdiene. Det er dette vi kaller SYKES-Familien.

SYKES Familien deler en visjon: å hjelpe mennesker, en omtenksom interaksjon om gangen. Og ved å bringe ekspertisen under ett tak, er vi i stand til å optimalisere hvert trinn i kundereisen med ende-til-ende løsninger.

SYKES familiens merkevarer

SYKES Familien

Clearlink

Effektiviser kundenes reise med intelligente kundeopplevelser. Clearlink leverer ende-til-ende markedsføring, salg og datavitenskapelige løsninger som øker din tilstedeværelse online og øker brukerengasjement.

Se Her
SYKES Familien

SYKES Digital Services

SYKES Digital Service er en digital transformasjonsspesialist som setter søkelys på automatisering, selvbetjening, gir innsikt, analyse og digital læring. Vi transformerer hvordan organisasjoner betjener kundene sine, og gjør det mulig for våre partnere å vinne i den digitale verden.

Se Her
SYKES Familien

Assistance Services Group

Bygg varige forhold til kunder for å maksimere kundenes levetid. Assistance Services Group tilbyr verdifulle hjelpetjenester til kundene dine for å hjelpe dem hvor og når det betyr mest.

Se Her

En digital partner du kan stole på

SYKES Norge

Enten du leter etter selvbetjent support for å redusere kostnader, intelligent prosessautomatisering for å øke effiktiviteten eller effektiv markedsføringsinnsikt for å levere vekst, tilbyr SYKES Norge løsninger som leverer sluttbrukeropplevelser for din virksomhets outsourcingbehov. SYKES-familien består av innovative merker og partnere som deler vårt fokus, og deres ekspertise setter oss i en unik posisjon for å hjelpe bedrifter med å ligge foran konkurransen og skape en unik og intelligent kundeopplevelse.

“At SYKES, we embrace new challenges and opportunities for success.”

Chuck Sykes
President & CEO

Samarbeid med SYKES Norge og dra nytte av ekspertisen til hele SYKES-familien.

Ta Kontakt

Kontakt og oppdag

Finn ut i dag hvordan vi kan bidra til din vekst gjennom kostnadseffektiv outsourcing av forretningsprosesser og utmerkede tjenester for kundeengasjement.

Kontakt Oss