SYKES Familien

Optimaliser hver fase i kundereisen med våre stadig voksende innovative evner

LES MER

VÅR VEKST ER DIN VEKST

Som ledere innen det å levere intelligente kundeopplevelser, leter vi alltid etter måter å hjelpe våre klienter med å være steget foran. For å kunne realisere denne visjonen har vi skapt et knutepunkt av innovative merker, et digitalt kraftsenter som deler de samme SYKES kjerneverdiene. Det er dette vi kaller SYKES-Familien.

SYKES Familien deler en visjon: å hjelpe mennesker, en omtenksom interaksjon om gangen. Og ved å bringe ekspertisen under ett tak, er vi i stand til å optimalisere hvert trinn i kundereisen med ende-til-ende løsninger.

SYKES FAMILIENS MERKEVARER

QELP

Forbedre kundesupporten din med online selvbetjentssupport og optimalisering av innhold. Quelp hjelper klienter med å optimalisere sitt support innhold og avlede support henvendelser. Reduser kostnader samtidig som kundene hjelpes med å beherske ny teknologi.

SYMPHONY

Distribuerer intelligent automatisering for å øke produktiviteten og redusere kostnadene. Symphony leverer RPA (Robotic Process Automation) rådgivning, strategi og verktøy som ivaretar regel-drevne og strukturerte oppgaver for å frigjøre arbeidsstyrke.

Assistance Services Group

Bygg varige forhold til kunder for å maksimere kundenes levetid. Assistance Services Group tilbyr verdifulle hjelpetjenester til kundene dine for å hjelpe dem hvor og når det betyr mest.

EN DIGITAL PARTNER DU KAN STOLE PÅ

SYKES NORGE

Enten du leter etter selvbetjent support for å redusere kostnader, intelligent prosessautomatisering for å øke effiktiviteten eller effektiv markedsføringsinnsikt for å levere vekst, tilbyr SYKES Norge løsninger som leverer sluttbrukeropplevelser for din virksomhets outsourcingbehov. SYKES-familien består av innovative merker og partnere som deler vårt fokus, og deres ekspertise setter oss i en unik posisjon for å hjelpe bedrifter med å ligge foran konkurransen og skape en unik og intelligent kundeopplevelse.

“At SYKES, we embrace new challenges and opportunities for success.”

Chuck SykesPresident & CEO

Samarbeid med SYKES Norge og dra nytte av ekspertisen til hele SYKES-familien.

KONTAKT OG OPPDAG

Finn ut i dag hvordan vi kan bidra til din vekst gjennom kostnadseffektiv outsourcing av forretningsprosesser og utmerkede tjenester for kundeengasjement.

KONTAKT OSS