SYKES er nå en del av Sitel Group. Besøk www.sitel.comfor mer informasjon.
Om oss

SYKES Norge

Et ledende navn innen outsourcing av foretningsprosesser og kundekontakt.
Vi tilbyr eksepsjonelle kundeserviceløsninger slik at du i stedet kan fokusere på kjernevirksomheten din.

Les mer

SYKES I Nord-Europa

2,000+

Ansatte

10+

Steder

25+

Års Ersfaring

Din lokale partner med global support

SYKES leverer eksepsjonell kundeopplevelse og kostnadseffektive BPO-tjenester (Business Process Outsorcing) til flere kjente, globale selskaper. Vår styrke ligger først og fremst i vår evne til å overføre våre skalerbare, internasjonale erfaring og innovative tilnærming til vår lokale virksomhet. Vi skaper kundeopplevelser som tiltrekker, konverterer og beholder kunder. Ved våre åtte kundeservicesentre i Norden og to sentre på Kypros tilbyr vi kundekontaktløsninger i flere ulike kanaler, skreddersydd det nordiske markedet.

Med vår globale erfaring, hjelper vi ditt selskap med å nå nye høyder. Ønsker du å senke kostnadene, øke kundetilfredsheten, samtidig som du øker effektiviteten?

Kontakt Oss

SYKES Bedriftskultur

Våre ansatte er viktige

Bedriftskulturen vår har våre ansatte i fokus, der samarbeid, innovasjon og å hjelpe andre er viktig. Vi ser på våre kolleger, våre kunder og våre kunders kunder som et utgangspunkt i alt vi gjør. Dette lar oss ikke bare levere kundeservice i verdensklasse, men lar oss også være en arbeidsplass der mennesker utvikler seg. We help people, one caring interaction at a time.

Purpose

Mission

Ved å forbedre våre kunders virksomheter betydelig og hjelpe deres forbrukerne å finne og bruke produktene og tjenestene de trenger, kombinerer vi kraften av kunstig intelligens med menneskelig oppfinnsomhet for å modernisere, optimalisere og integrere kundens kontaktpunkter i hele verdikjeden.

Vision

Å bli anerkjent som et selskap som skaper meningsfulle forbindelser mellom merkevarer og forbrukere, gir en positiv innvirkning i folks liv og er en ansvarlig og respektert bedriftsborger.

Hvordan kan vi hjelpe deg å vokse?

Finn ut i dag hvordan vi kan bidra til din vekst gjennom kostnadseffektiv BPO og eksepsjonell kundeservice.

Kontakt Oss