SYKES er nå en del av Sitel Group. Besøk www.sitel.comfor mer informasjon.

SYKES Norge

Vi leverer kundeservice i verdensklasse som øker både kundetilfredshet og lønnsomhet. Det er dette vi kaller smart kundeservice.

Les Mer
Home

Er din bedrift forberedt på uventede distraksjoner?

Kontinuitet med hjemmekontor

Få bedrifter var forberedt på COVID-19 – situasjonen som vi nå befinner oss i. Hvordan sikrer du at din kundeservice fortsetter å levere fantastiske kundeopplevelser?

Les Mer

SYKES – Hvem er vi?

SYKES er et multinasjonalt selskap som spesialiserer seg på å tilby fleksible, outsourcing-løsninger innen kundeservice av høy kvalitet, med vekt på innkommende kundeservice og teknisk support.

160,000+

Ansatte

50+

Språk

40+

Land

45+

Års erfarenhet

Global Rekkevidde og lokale Talenter

En global partner som snakker ditt lokale språk

SYKES leverer eksepsjonell kundeservice og kostnadseffektive BPO-tjenester (business process outsorcing) til flere kjente, globale selskaper. Vår styrke ligger i vår evne til å overføre vår internasjonale erfaring og innovative kunnskap gjennom våre lokale spesialister. Vi skaper kundeopplevelser som tiltrekker, konverterer og beholder kunder. Ved våre åtte sentre i Norden og to sentre på Kypros tilbyr vi kundekontaktløsninger gjennom alle kanaler, tilpasset det nordiske markedet.

Les Mer

Samarbeid med SYKES og øk produktiviteten, forbedre kundetilfredsheten og akselerer din digitale transformasjon.

Kontakt Oss

Våre tjenester og løsninger

SYKES Norge tilbyr et bredt spekter av BPO-tjenester (Business Process Outsourcing). Salg, kundeservice og teknisk support. Enten det er via telefon, e-post, sosiale medier eller chat; våre multi-funksjonelle kundebehandlingsløsninger skaper merverdi i hvert trinn i kundereisen. Vi tar hånd om dine kunder ved alle kontaktpunkter, uansett hvilken type tjeneste du trenger.

Home

Kundeserviceløsninger

Kundeservice, teknisk support og salg; vårt kundesenter leverer eksepsjonell kundeservice via alle kanaler. Vi øker verdien og lojaliteten til dine produkter og tjenester gjennom hele verdikjeden, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten.

Les Mer
Home

Digital Transformasjon

Fra digital markedsføring til selvbetjente løsninger, skaper våre kundeserviceerfaringer vekstmuligheter gjennom effektivt engasjement med kundene dine. Våre digitale løsninger bruker avansert teknologi for å styrke alle ledd i kundens reise.

Les Mer
Home

Leveringsmodeller

Vår leveringsplattform gjør det mulig for våre spesialister å kommunisere med kundene dine hvor som helst, alt i tråd med dine retningslinjer og ønsker. Velg eller kombiner blant våre tradisjonelle løsninger på et kundesenter for ekstra sikkerhet, hjemmekontor for fleksibilitet eller automatisering av prosesser for å øke effektiviteten.

Les Mer

Spar opp til 65% av kundesupportkostnadene.

Kontakt Oss

Hvordan vi kan hjelpe deg å vokse?

Finn ut hvordan vi kan bidra til vekst gjennom kostnadseffektiv BPO og eksepsjonell kundeservice.

Kontakt Oss