Velkommen til SYKES Norge

For å lykkes i SYKES, må du ha en innstilling som passer vår kultur. Kulturen i SYKES handler om kundeservice, om å hjelpe mennesker, samarbeid og en tro på å oppnå fremragende resultat. Man skal ikke være selvtilfreds eller akseptere status quo; det handler om å gjøre ting bedre. Dersom du liker utfordringer og ønsker opplevelsen av å jobbe i et globalt selskap hvor du hele tiden lærer noe nytt – da kommer du til å gjøre det bra i SYKES!

Vår største ressurs er våre medarbeidere

Vi streber etter å finne talentfulle medarbeidere over hele verden som er dedikert til vår filosofi om alltid å nå høyere. I SYKES utfordrer vi oss selv å gjøre det bedre i morgen enn vi gjorde i dag. Dette oppdraget er det som driver oss i vår utvikling og anerkjennelse av vår viktigste ressurs – våre medarbeidere. Over hele verden, vi er ett lag – dedikert til å ta oss selv og våre kunder lengre enn vi noensinne har gått før.

«I SYKES søker vi etter nye ufordringer og muligheter til å lykkes konstant. I vår kultur starter en ny reise ved hver eneste prestasjon. Det forbereder oss på hva som kommer og sørger for at vi alltid ser framover. Denne innstillingen vil, sammen med vår bransjekunnskap, hjelpe oss mot nye 30 år på reisen mot toppen».

Begynn din nye karriere i SYKES nå!