SYKES on nyt osa Sitel Groupia. Lisätietoja varten vieraile www.sitel.com.
About Us

SYKES Finland

SYKES Finland on liiketoimintaprosessien ja asiakaspalvelun ulkoistamisen moniosaaja. Luomme erinomaisia ja onnistuneita asiakaspalvelukokemuksia, jotta sinä voit keskittyä yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää

SYKES Pohjois-Euroopassa

2,000+

Työntekijää

10+

Toimipistettä

25+

Vuotta osaamista

Kotimainen Ulkoistuskumppani Kansainvälisillä Mahdollisuuksilla

Me SYKES Finlandilla luomme poikkeuksellisen onnistuneita asiakaskohtaamisia ja kustannustehokkaita ulkoistamisen kokonaisratkaisuja maailmanlaajuisesti tunnetuille brändeille. Työskentelemme liiketoimintaprosessien ulkoistamisen yhteydessä tiiviisti kumppaneidemme kanssa ja tarjoamme heille räätälöidyt ratkaisut asiakaspalvelun ja teknisen tuen ulkoistamisen yhteydessä. Palvelemme asiakkaita Suomen Turusta käsin seitsemällä eri kielellä ja monikanavaisesti, jotta yritysasiakkaamme saavuttaisivat mahdollisimman paljon lisäarvoa tuotteilleen tai palveluilleen.

Osaamisemme ja kansainväliset mahdollisuudet auttavat yrityksesi uuteen kasvuun. Haluatteko joustoa kustannuksiin, kehittää asiakastyytyväisyyttä tai parantaa tuottavuutta? Ole meihin yhteydessä.

Ota Yhteyttä

SYKES Yrityskulttuuri

Ihmiset ovat meille tärkeimpiä

Meidän yrityskulttuurimme sydän muodostuu ihmisistä, joille yhteistyötaidot, innovatiivisuus ja toisten auttaminen on tärkeää. Meille kollegat, asiakkaat ja kumppaneidemme asiakkaat ovat koko tekemisemme keskiössä. Tämä mahdollistaa sen, että voimme luvata asiakkaillemme ensiluokkaista asiakaspalvelua, mutta antaa myös työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa yrityksessämme. Meidän tehtävänämme on auttaa ihmisiä yksilöllisesti, jokaisen kohtaamisen yhteydessä.

Tarkoituksemme

Missiomme

Kehittää ja parantaa kumppaneidemme liiketoimintaa olemalla yhdistävänä linkkinä asiakasyritystemme ja asiakkaiden välillä. Yhdistelemme ja hyödynnämme tekoälyn tuomaa tehokkuutta ihmisyyteen modernisoidaksemme, optimoidaksemme ja integroidaksemme asiakkaan kohtaamispisteitä kaupankäynnin arvoketjussa.

Visiomme

Tulla tunnetuksi yrityksenä, joka luo merkityksellisiä yhteyksiä tuotemerkkien ja kuluttajien välille, vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään ja on vastuullinen ja arvostettu yritys osana koko yhteiskuntaa.

Ota Selvää, Mitem Voimme Auttaa Yrityksesi Kasvuung

Selvitä jo tänään miten liiketoimintaprosessien ulkoistaminen lisää tehokkuutta, tuo joustoa kustannuksiin ja sitouttaa asiakkaita entistäkin enemmän.

Ota Yhteyttä