SYKES Finland

SYKES Finland on liiketoimintaprosessien ja asiakaspalvelun ulkoistamisen moniosaaja. Luomme erinomaisia ja onnistuneita asiakaspalvelukokemuksia, jotta sinä voit keskittyä yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen.

LUE LISÄÄ

SYKES POHJOIS-EUROOPASSA

2000

Työntekijää

10

Toimipistettä

25

Vuotta osaamista

KOTIMAINEN ULKOISTUSKUMPPANI KANSAINVÄLISILLÄ MAHDOLLISUUKSILLA

Me SYKES Finlandilla luomme poikkeuksellisen onnistuneita asiakaskohtaamisia ja kustannustehokkaita ulkoistamisen kokonaisratkaisuja maailmanlaajuisesti tunnetuille brändeille. Työskentelemme liiketoimintaprosessien ulkoistamisen yhteydessä tiiviisti kumppaneidemme kanssa ja tarjoamme heille räätälöidyt ratkaisut asiakaspalvelun ja teknisen tuen ulkoistamisen yhteydessä. Palvelemme asiakkaita Suomen Turusta käsin seitsemällä eri kielellä ja monikanavaisesti, jotta yritysasiakkaamme saavuttaisivat mahdollisimman paljon lisäarvoa tuotteilleen tai palveluilleen.

Osaamisemme ja kansainväliset mahdollisuudet auttavat yrityksesi uuteen kasvuun. Haluatteko joustoa kustannuksiin, kehittää asiakastyytyväisyyttä tai parantaa tuottavuutta? Ole meihin yhteydessä.

SYKES YRITYSKULTTUURI

Ihmiset ovat meille tärkeimpiä

Meidän yrityskulttuurimme sydän muodostuu ihmisistä, joille yhteistyötaidot, innovatiivisuus ja toisten auttaminen on tärkeää. Meille kollegat, asiakkaat ja kumppaneidemme asiakkaat ovat koko tekemisemme keskiössä. Tämä mahdollistaa sen, että voimme luvata asiakkaillemme ensiluokkaista asiakaspalvelua, mutta antaa myös työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa yrityksessämme. Meidän tehtävänämme on auttaa ihmisiä yksilöllisesti, jokaisen kohtaamisen yhteydessä.

Tarkoituksemme

Missiomme

Kehittää ja parantaa kumppaneidemme liiketoimintaa olemalla yhdistävänä linkkinä asiakasyritystemme ja asiakkaiden välillä. Yhdistelemme ja hyödynnämme tekoälyn tuomaa tehokkuutta ihmisyyteen modernisoidaksemme, optimoidaksemme ja integroidaksemme asiakkaan kohtaamispisteitä kaupankäynnin arvoketjussa.

Visiomme

Tulla tunnetuksi yrityksenä, joka luo merkityksellisiä yhteyksiä tuotemerkkien ja kuluttajien välille, vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään ja on vastuullinen ja arvostettu yritys osana koko yhteiskuntaa.

"SYKESin yrityskulttuuri on asia, jota todella arvostamme ja johon myös oman yrityksemme arvot on helppo sovittaa yhteen. Näemme, että työntekijöitä arvostetaan SYKESilla."

- Kuluttajaverkkokaupan kumppani

"Arvostamme sitä, miten hyvin prosessit ja käytäntö toimii SYKESilla. Kumppanina SYKES Finland on osoittanut syvää sitoutumista ja halua luoda vuosikymmeniä kestäviä asiakassuhteita."

- Globaali laitevalmistaja

previous arrow
next arrow
Slider

OTA SELVÄÄ, MITEN VOIMME AUTTAA YRITYKSESI KASVUUN

Selvitä jo tänään miten liiketoimintaprosessien ulkoistaminen lisää tehokkuutta, tuo joustoa kustannuksiin ja sitouttaa asiakkaita entistäkin enemmän.

OTA YHTEYTTÄ