SYKES on nyt osa Sitel Groupia. Lisätietoja varten vieraile www.sitel.com.
Work at Home

SYKESHome Ratkaisut

Laadukkaat asiakaspalveluratkaisut kotoa käsin

SYKESHome on etänä toimiva asiakaspalveluratkaisu, jonka myötä voimme tarjota todellisia virtuaalitoimistoja asiakasyrityksillemme. Toimitamme kattavan valikoiman etänä ja kotona tuotettavia asiakaspalveluratkaisuja, jotka on suunniteltu optimaalisesti toimiviksi ja silti ketterästi liikuteltaviksi. Etänä toimivissa asiakaspalveluratkaisuissa on huomioitu myös tiukat turvallisuusvaatimukset sekä toimintojen laatuvaatimukset. Lue lisää innovatiivisista SYKESHome etäasiakaspalveluratkaisuista. Olemme joustava ja luotettava kumppani palveluiden ulkoistamiseen – jopa kotoa käsin.

Lue Lisää
Ketteryys ja joustavuus

Ketteryys ja joustavuus

Nopeasti muuttuvat ja poikkeukselliset tilanteet vaativat muutosvalmiutta, ketterää reagointia ja joustoa kustannuksiin. SYKESHome -ratkaisut vauhdittavat ja turvaavat liiketoimintaasi kaikissa tilanteissa.

Liiketoiminnan jatkuvuus

Liiketoiminnan jatkuvuus

Pitkän kokemuksen ja asiantuntijuutemme ansiosta liiketoimintojen siirtymävaiheet sujuvat mahdollisimman vähillä keskeytyksillä. Varaudumme puolestasi ruuhkahuippuihin ja kasvamme yrityksesi mukana.

Turvallisuus

Turvallisuus

Yrityksesi tiedot ovat alusta alkaen turvassa NIST Cybersecurity Frameworkin ansiosta. Olemme luotettava kumppani ja varmistamme turvallisuusvaatimusten täyttymisen myös etäpalveluratkaisuissa.

Operatiivinen osaaminen

Operatiivinen osaaminen

Vuosikymmenien kokemus tuo varmuutta palveluiden etäjohtamiseen. SYKESHome ratkaisuissa operatiivista toimintaa vahvistetaan niin, että liiketoimintojen jatkuminen voidaan varmistaa yllättävissäkin tilanteissa.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai pyytää tarjousta?

Näin SYKES auttaa kansainvälisiä asiakasyrityksiään:

 • Yli 20 vuoden kokemus virtuaalisten asiakaspalveluratkaisujen toimittamisesta
 • Vuosikymmenien kokemus monikielisen asiakaspalvelun ja ohjelmien tuottamisesta
 • OneTEAM -portaali, joka tarjoaa mahdollisuuden tiiviille yhteistyölle, viestinnälle, datan analysoinnille ja innovoinnille
 • Dynaamisia ja räätälöityjä ratkaisuja yhdistäen Work At Home – ratkaisut ja asiakaspalvelukeskuksissamme tuotettavia palveluja
Work at Home

Nopeus ja ketteryys

 • Tehokkaat suunnitelmat liiketoimintojen jatkuvuuden takaamiseksi ja palveluiden johdonmukaiseksi toteuttamiseksi
 • Maailmanlaajuinen ja optimoitu palveluosaajien verkosto, joiden käytössä on huipputeknologiaa
 • Nopea ja toimiva virtuaaliperehdytys sekä yksilöperehdytys
Ota Yhteyttä
Work at Home

Toimivuus ja joustavuus

 • Nopea palveluiden skaalaaminen tukemaan yritysten tarpeita, arvoja ja aikatauluja
 • Agenteilla vankka kokemus etäasiakaspalvelussa työskentelystä kotoa käsin
 • Tehostettu konversio ja lyhentynyt keskimääräinen käsittelyaika
Ota Yhteyttä

Kiinnostuitko? Kysy lisää meiltä.

Onko yritykselläsi yksilöllisiä tarpeita etäasiakaspalveluratkaisuihin liittyen? Selvitä miten paljon asiakaskokemus ja tulos voi kehittyä, kun ratkaisut on räätälöity omien tavoitteidenne mukaisesti.

Ota Yhteyttä
Work at Home

Turvallisuus

 • Ohjelmistot asiakaspalvelussa työskentelevien monitorointiin ja tarkkailuun sekä tiukka turvallisuusprotokolla
 • OneTEAMin tuki mahdollisten uhkien havaitsemiseen
 • Automatisoitu etäasiakaspalveluun erikseen suunniteltu triage-järjestelmä
Ota Yhteyttä
Work at Home

Operatiivinen osaaminen

 • Edistynyt ja arvostettu koulutus asiakaspalveluhenkilöstölle
 • Vankka asiantuntemus palveluiden, tuotteiden ja käytäntöjen parissa
 • Innovatiivinen ja koko asiointipolun kattava asiakaspalvelu
Ota Yhteyttä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Siirsimme yrityksemme asiakaspalvelun toimimaan etänä ja huomasimme, että asiakaspalvelun laatuvaatimukset eivät täyty. Miten tilanne voitaisiin ratkaista?

SYKES on kehittänyt monia tehokkaita apuvälineitä etäasiakaspalvelun tueksi. OneTEAM -portaalin avulla etänä työskentelevän asiakaspalveluhenkilöstön aktiivisuutta päästään seuraamaan ja sen avulla myös tarpeettomat tauot saadaan minimoitua. Tarjoamme myös monia kannustimia etänä työskenteleville asiakaspalvelijoillemme sekä perehdytämme heitä kattavasti etätyöskentelyn parhaisiin käytäntöihin. Asiakaspalveluhenkilöstömme oppii näin parantamaan omaa tuottavuuttaan.

Yrityksemme jatkuvan kasvun myötä olemme harkinneet asiakaspalvelutoimintojen siirtämistä Work at Home -ratkaisuun. Mitä toimenpiteitä muutos meiltä vaatii?

Luomme kattavan suunnitelman etäasiakaspalveluun siirtymisestä. Suunnitelma pohjautuu yrityksesi liiketoimintatavoitteisiin, operatiivisiin erityistarpeisiinne ja yrityksenne kumppaneihin. Pidämme avoimet viestintäkanavat yrityksesi kumppaneiden, työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa, jotta siirtymisessä voidaan ehkäistä kaikki mahdolliset ongelmat palvelun jatkuvuuden osalta. SYKESHome -ratkaisut ovat räätälöitävissä minkä tahansa kokoisille asiakaspalveluratkaisuille. Varmistamme aina tarkasti henkilöstömme osaamisen – näin toimimme myös etäasiakaspalvelijoiden rekrytoinnin yhteydessä. Kotona työskentelevät asiakaspalvelijamme on varustettu turvallisella huipputekniikalla, joka tekee myös palvelun siirtämisestä asiakaspalvelukeskuksesta etäasiakaspalveluun nopeampaa ja saumattomampaa.

Mitkä ovat monikanavaiset lähestymistapanne?

SYKES toimii älykkäällä CX -tekniikalla, jonka avulla asiakkaan asiointipolulla voidaan optimoida kaikki kosketuspisteet asiakaskokemuksen vahvistamiseksi ja asioinnin esteiden välttämiseksi. Olemme siellä missä asiakkaatkin ovat – tämä on ainoa keino parantaa asiointikokemusta ja vähentää asiakkaiden turhautumista.

Miksi etäasiakaspalvelun tarjoajaksi tulisi valita juuri SYKES? Miten erotutte kilpailijoistanne?

SYKES on maailmanlaajuisesti etänä tuotettavien asiakaspalveluratkaisujen edelläkävijä ja useat globaalit asiakasyrityksemme luottavat ratkaisuihimme. Emoyhtiömme on onnistunut löytämään parhaat mahdolliset käytännöt asiakaspalvelun etäratkaisuihin ja hyödymme niistä, vaikka Suomessa tomintamallia on alettu hyödyntämään vasta hiljattain. Laaja kokemus mahdollistaa etäasiakaspalveluun sopivimpien asiakaspalvelijoiden rekrytoinnin ja joustavat ratkaisumme virtaviivaistavat siirtymävaihetta merkittävästi.

Yrityksemme on jo SYKESin kumppani ja haluamme lisätä myös etänä toimivan asiakaspalvelun osaksi suunnitelmaamme. Mitä prosessi pitää sisällään?

Work at Home -ratkaisut voidaan hyvin lisätä helpottamaan, turvaamaan ja laajentamaan myös olemassa olevien kumppaneidemme asiakaspalvelua. Teemme tiivistä yhteistyötä kanssanne asiakaspalvelun laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi. Laitteet ja muut asiakaspalveluun liittyvät toiminnot on nopeasti muutettavissa etäasiakaspalveluun sopiviksi.

Mitkä ovat tietoturvamenetelmänne? Miten asiakaspalvelun turvallisuus voidaan varmistaa etäasiakaspalvelussa?

Koulutamme asiakaspalvelijamme tunnistamaan mahdolliset tietoturvauhat jo varhaisessa vaiheessa. Käytämme parasta mahdollista tietojen salausta sekä monivaiheista todennusta tietoturvan parantamiseksi. Tietoturvallisuus huomioidaan myös työntekijöidemme rekrytoinnin yhteydessä teettämällä tarvittavat taustaselvitykset yritysasiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Etsitkö asiakaspalvelutyötä, jota voi tehdä myös kotoa käsin?

Vieraile rekrytointisivuillamme ja etsi vapaana olevia tehtäviä. Hae meille töihin jo tänään!

Ota Yhteyttä