SYKES on nyt osa Sitel Groupia. Lisätietoja varten vieraile www.sitel.com.
Services

Ulkoistettu Palvelu Asiakkaillesi

Ulkoistamalla kasvatat asiakkaiden yritysuskollisuutta, tehostat liiketoimintaa ja vapautat aikaa ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Lue Lisää
Services

Asiakaspalvelu

Kustannustehokkaita Asiakaskohtaamisia

SYKES Finland tarjoaa asiakaspalveluratkaisuja jotka vahvistavat asiakaskokemusta jokaisen kohtaamisen yhteydessä. Osaavat palveluneuvojamme kehittävät ja lisäävät asiakasuskollisuutta.

Olemme onnistuneet ylläpitämään 90 % asiakastyytyväisyyslukuja korkeasta asiakaskontaktien kausivaihtelusta huolimatta. Tässä on onnistuttu hyödyntämällä tehokkaasti asiakaspalautteita ja tekemällä tiiviisti yhteistyötä asiakasyritysten kanssa.

Services

Tekninen Tuki

Kehitä Liiketoimintoja Teknisten Tuen Ratkaisujen Avullla

SYKESilla on 25 vuoden kokemus teknisen tuen ratkaisujen tuottamisesta Pohjoismaissa. Kokemuksen myötä tiedämme, miten räätälöityjen ja kustannustehokkaiden teknisen tuen ratkaisujen avulla yrityksesi asiakkaista tulee uskollisia brändilähettiläitä.

Pystymme täyttämään ja ylläpitämään palvelutasoa yllättävissäkin tilanteissa. Asiakasyritys käynnisti chat-tuen vain muutamalla keskustelulla viikossa. Kontaktimäärät nousivat nopeasti useihin satoihin viikossa ja siitäkin huolimatta onnistuimme saavuttamaan SL tavoitteet kirkkaasti.

Muunna asiakkaasi yrityksesi suosittelijoiksi ulkoistamalla myös sosiaalisen median hallinta meille.

Ota Yhteyttä
Services

Myynti

Kasvata Myyntiä

Pohjoismaiden myyntiosaaminen on myös suomalaisten yritysasiakkaidemme käytettävissä. Älykäs menetelmä myynnin optimointiin on tuonut hyviä tuloksia asiakasyrityksillemme sekä selvän kilpailuedun markkinoilla.

Suorituskykyyn perustuva myyntijärjestelmämme tuotti asiakkaillemme yhteensä 2 miljaria dollaria Pohjoismaissa.

Services

Digitalisointi

Tehostettuja Asiakaspolkuja

Integroidut tekniset ratkaisut auttavat ymmärtämään asiakaskokemuksen digitaalista kokonaisuutta – huomioimme myös vuorovaikutuspisteet ennen varsinaista asiakaspalvelua ja arvioimme niiden tulokset. Tarjoamme asiakkaille henkilökohtaisia kokemuksia oikeissa kanavissa ja digitaalisten itsepalvelukanavien tai perinteisen asiakaspalvelumme avulla.

Lisää asiakasprosessien tehokkuutta ja varmista asiakkaiden vuorovaikutus asiakaspolun jokaisessa kohtaamispisteessä.

Hoidamme myös hallinnolliset ja back office -tehtävät ammattitaidolla. Lisää tehokkuutta SYKES Finlandin palveluiden avulla.

Ota Yhteyttä

Selvitä miten voisimme auttaa juuri sinun yritystäsi kasvamaan

Etsitkö osaavaa ulkoistuskumppania? Haluaisitko hyötyä loistavasta asiakaspalvelustamme?

Täytä yhteydenottolomake tai ota yhteyttä suoraan meihin:

info.fi@sykes.com
+358 2 412 4100