SYKES on nyt osa Sitel Groupia. Lisätietoja varten vieraile www.sitel.com.
Toimitustavat

Räätälöidyt Palveluratkaisut

Ulkoista palvelut yrityksesi liiketoimintatavoitteisiin parhaiten sopivalla tavalla. Toimitamme palveluiden ulkoistamisen yrityksellesi räätälöidysti.

Lue Lisää
Toimitustavat

SYKESHome

Varmista Liiketoimintojen Jatkuvuus Joustavilla Ratkaisuillamme

Helposti skaalautuvat SYKESHome -ratkaisumme tarjoavat joustavuutta asiakaspalveluun. Se antaa mahdollisuuden vastata nopeasti asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja helpottaa ruuhkahuippuihin varautumista. SYKESHome -ratkaisut tuovat varmuutta rekrytointiin ja samalla varmistavat sen, että asiakkaitasi palvelee entistäkin osaavampi joukko asiakaspalvelijoita.

Koronaviruksen (COVID-19) iskiessä Eurooppaan maaliskuussa 2020, SYKES onnistui siirtämään 85 % normaalisti asiakaspalvelukeskuksissa työskentelevistä henkilöistä etätöihin vain kuudessa päivässä.

Toimitustavat

Automaatio

Kehitä Laatua Ja Laske Kustannuksia

Helposti skaalautuvat SYKESHome – ratkaisumme tarjoavat joustavuutta asiakaspalveluun. Se antaa mahdollisuuden vastata nopeasti Tee hyppy prosessien optimoinnin tulevaisuuteen automatisoimalla toistuvia tehtäviä. Tämä laskee kustannuksia ja lisää tehokkuutta samalla, kun parannat asiakaspalvelun laatua ja lisäät asiakastyytyväisyyttä.

RPA integraation lisääminen päivittäisiin prosesseihin säästää jopa 15 % henkilöstökuluissa.

Ota yhteyttä ja selvitä miten räätälöidyt toimitusmallit vahvistavat liiketoiminnan kasvua

Ota Yhteyttä
Toimitustavat

Onshore

Asiakaspalvelua Paikallisesti

Paikallisesti toimivat asiakaspalveluratkaisut sopivat yrityksellesi, jos haluat pitää palvelun lähellä yrityksesi asiakkaita, ja maassa jossa puhutaan myös heidän kieltään. Modernit ja keskeisellä paikalla sijaitsevat toimitilamme Turussa takaavat loistavan mahdollisuuden asiakaspalveluratkaisujen tuottamiseen paikallisesti.

Turussa sijaitsevassa contact centerissä asiakaspalvelua tuotetaan seitsemällä eri kielellä ja palvelemme ketterästi kumppaneidemme Pohjoismaisia asiakkaita

Toimitustavat

Nearshore

Hyödynnä Naapurimaiden Asiakaspalveluosaamista

SYKES on kansainvälinen kumppani ulkoistamisratkaisuihin. Voit paikallisesti tuotettujen asiakaspalveluratkaisujen lisäksi siirtää osan toiminnoista Pohjoismaissa toimiviin asiakaspalvelukeskuksiin ja säästää samalla kustannuksissa. Korkeat laatu- ja turvallisuusstandardit toimivat globaalisti kaikissa toimipisteissämme. Kyproksella sijaitsevissa asiakaspalvelukeskuksissa paikallisen asiakaspalvelukeskuksen edut on saatu siirrettyä ulkomaille. Ota yhteyttä meihin ja tutustu paremmin ainutlaatuiseen ratkaisuumme.

Norjalaisen teknisen tuen asiakaspalvelutoiminnon siirtäminen Ruotsiin säästi 40 % heidän kuukausikustannuksissaan.

Toimitustavat

Offshore

Optimoi Kustannuksia Ulkoistamalla Toimintoja Ulkomaille

Asiakaspalvelutoimintojen ulkoistaminen muissa maissa sijaitseviin asiakaspalveluyksiköihin on yrityksellesi hyödyllistä, mikäli kustannusten optimointi on ensisijainen tavoitteenne. Tämän ratkaisun yhteydessä hallinnolliset, back office, asiakaspalvelun ja teknisen tuen tehtävät tuotetaan kustannustehokkaasti englanniksi tai muilla kielillä.

Voit säästää jopa 65 % asiakaspalvelun kustannuksissa siirtämällä asiakaspalvelutoimintoja ulkomaille.

Olemme asiakkaitasi varten jokaisessa asiakaspolun kohtaamispisteessä. Ota yhteyttä ja selvitä, miten voisimme auttaa sinun yritystäsi

Ota Yhteyttä

Selvitä miten voisimme auttaa juuri sinun yritystäsi kasvamaan

Etsitkö osaavaa ulkoistuskumppania? Haluaisitko hyötyä loistavasta asiakaspalvelustamme?

Täytä yhteydenottolomake tai ota yhteyttä suoraan meihin:

info.fi@sykes.com
+358 2 412 4100