INNOVATIIVISIA ASIAKASPALVELURATKAISUJA

Optimoi asiakkaiden sitoutuminen yritykseesi ja saavuta paras mahdollinen hyöty jokaisen asiakaskohtaamisen yhteydessä älykkäiden asiakaspalveluratkaisujemme avulla.

ERINOMAISTA ASIAKASPALVELUA ULKOISTETTUNA

Asiakaspalveluneuvojamme tuottavat erinomaista asiakaspalvelua ja teknisen tuen palveluja, jotta voisit keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen. Hyödynnä myös Pohjoismainen myyntiosaaminen ulkoistamalla myynnin toimintoja.

previous arrow
next arrow
Slider

ASIAKASPALVELURATKAISUT

Asiakaspalvelukeskuksessamme luodaan onnistuneita asiakaskokemuksia asiakkaan kaikissa kohtamispisteissä mm. asiakaspalvelun, teknisen tuen ja liiketoimintojen digitalisoinnin yhteydessä. Asiakaspalvelun yhteydessä varmistamme myös tuote- tai palvelulupauksen täyttymisen asiakkaille ja samalla paramme ja tehostamme tuottavuutta.

LUE LISÄÄ

LIIKETOIMINTOJEN DIGITALISOINTI

Nopeasti muuttuvalla asiakaspalvelualalla on tärkeää kehittyä ja pysyä markkinoiden edelläkävijänä. Meidän digitaalisten palveluiden avulla pysytte aina muutaman askeleen kilpailijoidenne edellä ja varmistatte että yksikään mahdollisuus asiakkaiden sitouttamiseen ei mene ohi.

LUE LISÄÄ

RÄÄTÄLÖIDYT TOIMITUSMALLIT

SYKES toimittaa ratkaisuja räätälöidysti, jokaisen yrityksen liiketoimintatavoitteet huomioiden. Toimitustapamme sisältävät perinteisiä asiakaspalvelukeskusratkaisuja sekä moderneja ja innovatiisia ratkaisuja, jotta liiketoiminnan jatkuminen on mahdollista nopeasti muuttuvissa ja poikkeuksellisissa tilanteissa.

LUE LISÄÄ

KOKONAISVALTAISET ASIAKASPALVELURATKAISUT

Kaikkea perinteisistä contact center ratkaisuista self-help -ratkaisujen tukeen.

Säästä jopa 65 % asiakaspalvelukustannuksissa.

LAADUKASTA ASIAKASPALVELUA

ONNISTUNEITA ASIAKASKOHTAAMISIA

Lähes 200 ammattilaista auttaa asiakkaita Turussa sijaitsevassa asiakaspalvelukeskuksessamme. He tekevät kaikkensa luodakseen poikkeuksellisen onnistuneita asiakaskohtaamisia asiakasyrityksillemme. Ota selvää, miten voimme auttaa yritystäsi kasvamaan ulkoistettujen asiakaspalveluratkaisujen avulla.

LUE LISÄÄ

INNOVATIIVISET RATKAISUT

LIIKETOIMINTOJEN DIGITALISOINTI

RPA, AI ja analytiikka osana asiakaspalveratkaisujamme luo uudenlaisia mahdollisuuksia asiakkaiden tehokkaampaan sitouttamiseen sekä palvelujen tai tuotteiden ostamiseen. Ota selvää, miten digitaalisten ratkaisujemme avulla asiakaspalveluprosesseja voidaan kehittää ja tehostaa entisestään.

LUE LISÄÄ

JOUSTAVAT PALVELURATKAISUT

RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT

Otamme kumppaneidemme tarpeet ja liiketoimintatavoitteet yksilöllisesti huomioon. Tarpeen mukaan perinteisiin, paikallisesti toimiviin asiakaspalveluratkaisuihin voidaan lisätä palveluja muissa maissa toimivista asiakaspalveluyksiköistä, Work At Home -ratkaisuja tai korvata osa työstä automaatiolla. Ota selvää, mikä ratkaisu sopii juuri sinun yrityksellesi.

LUE LISÄÄ

Aloita kannattava kumppanuus SYKES Finlandin kanssa – Huolehdimme asiakkaistasi jotta sinulle jää aikaa liiketoiminnan kehittämiseen

Selvitä miten voisimme auttaa juuri sinun yritystäsi kasvamaan

Etsitkö osaavaa ulkoistuskumppania? Tai haluaisitko hyötyä loistavasta asiakaspalvelustamme?

Täytä yhteydenottolomake tai ota yhteyttä suoraan meihin: