SYKES on nyt osa Sitel Groupia. Lisätietoja varten vieraile www.sitel.com.
Services & Solutions

Innovatiivisia Asiakaspalveluratkaisuja

Optimoi älykkäiden ratkaisujemme avulla asiakkaiden sitoutuminen yritykseesi ja saavuta paras mahdollinen hyöty jokaisen asiakaskohtaamisen yhteydessä.

Lue Lisää
Services & Solutions

Erinomaista Asiakaspalvelua Ulkoistettuna

Me huolehdimme erinomaisen asiakaspalvelun ja teknisen tuen palvelujen tuottamisesta, jotta sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Lue Lisää

Asiakaspalvelun Ulkoistamisratkaisut

Asiakaspalvelukeskuksessamme luodaan aitoja ja onnistuneita asiakaskokemuksia jokaisessa kohtamispisteissä. Varmistamme tuote- tai palvelulupauksen täyttymisen ja parannamme sekä tehostamme tuottavuutta. Yrityksesi hyötyy tästä esimerkiksi asiakaspalvelun tai teknisen tuen palveluiden ulkoistamisen yhteydessä tai osana liiketoimintojen digitalisointia.

Lue Lisää

Liiketoimintojen Digitalisointi

Nopeasti muuttuvalla asiakaspalvelualalla on tärkeää kehittyä ja pysyä markkinoiden edelläkävijänä. Digitaalisten palvelujemme avulla pysytte aina muutaman askeleen kilpailijoidenne edellä ja varmistatte että asiakkaiden sitouttaminen toteutuu jokaisen kohtaamisen yhteydessä. Hyödynnä tehokasta tekoälyä tai chatbotteja perinteisen asiakaspalvelun lisänä.

Lue Lisää

Ulkoistamisratkaisujen Räätälöinti

SYKES toimittaa yritysten liiketoimintatavoitteiden mukaisesti räätälöityjä ratkaisuja. Toimitustapamme sisältävät perinteisiä call centerissämme toteutettavia ratkaisuja, mutta myös moderneja ja innovatiisia etäpalveluratkaisuja, joiden avulla liiketoiminnan jatkumista on mahdollista ylläpitää myös nopeasti muuttuvissa ja poikkeuksellisissa tilanteissa.

Lue Lisää

Kokonaisvaltaiset Asiakaspalveluratkaisut

Kaikkea perinteisistä contact center ratkaisuista self-help -ratkaisujen tukeen.

Säästä jopa 65 % asiakaspalvelukustannuksissa.

Ota Yhteyttä
Services & Solutions

Laadukasta Asiakaspalvelua

Onnistuneita Asiakaskohtaamisia

Lähes 200 ammattilaista auttaa asiakkaita Turussa sijaitsevassa asiakaspalvelukeskuksessamme. He tekevät kaikkensa luodakseen poikkeuksellisen onnistuneita asiakaskohtaamisia asiakasyrityksillemme. Ota selvää, miten voimme auttaa yritystäsi kasvamaan ulkoistettujen asiakaspalveluratkaisujen avulla.

Lue Lisää
Services & Solutions

Innovatiiviset Ratkaisut

Liiketoimintojen Digitalisointi

RPA, AI ja analytiikka luovat perinteisten asiakaspalveluratkaisujen lisänä uudenlaisia mahdollisuuksia asiakkaiden tehokkaampaan sitouttamiseen sekä palvelujen tai tuotteiden ostamiseen. Ota selvää, miten digitaalisten ratkaisujemme avulla asiakaspalveluprosesseja voidaan kehittää ja tehostaa entisestään.

Lue Lisää
Services & Solutions

Joustavat Palveluratkaisut

Räätälöidyt Palvelut

Otamme kumppaneidemme tarpeet ja liiketoimintatavoitteet yksilöllisesti huomioon. Tarpeen mukaan perinteisiin, paikallisesti toimiviin asiakaspalveluratkaisuihin voidaan lisätä palveluja muissa maissa toimivista asiakaspalveluyksiköistä, Work At Home -ratkaisuja tai korvata osa työstä automaatiolla. Ota selvää, mikä ratkaisu sopii juuri sinun yrityksellesi.

Lue Lisää

Aloita kannattava kumppanuus SYKES Finlandin kanssa – Huolehdimme asiakkaistasi jotta sinulle jää aikaa liiketoiminnan kehittämiseen

Ota Yhteyttä

Selvitä miten voisimme auttaa juuri sinun yritystäsi kasvamaan

Etsitkö osaavaa ulkoistuskumppania? Tai haluaisitko hyötyä loistavasta asiakaspalvelustamme?

Täytä yhteydenottolomake tai ota yhteyttä suoraan meihin:

info.fi@sykes.com
+358 2 412 4100