INNOVATIIVISET ASIAKASPOLUT

Hyödynnä älykkäitä, asiakaskokemusta kehittäviä ratkaisujamme maksimoidaksesi asiakasvuorovaikutuksen arvon jokaisen kohtaamisen yhteydessä.

LUE LISÄÄ

DIGIMARKKINOINTI

TAVOITA OIKEA YLEISÖ

Asiakaspolkujen monimutkaistuessa on yhä vaikeampi olla yhteydessä oikeaan kohderyhmään. SYKES tarjoaa asiakkailleen myös konversioihin keskittynyttä ja analytiikkaan perustuvaa digiosaamista Pohjoismaissa.

Vuodesta 2016 lähtien SYKES Swedenin digitaalisen markkinoinnin ratkaisut ovat johtaneet yli 73 miljoonaan vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa.

SELF-HELP -TUKI

KUSTANNUSTEHOKKAAT RATKAISUT

Self Helpin avulla asiakkaat voivat ratkaista ongelmansa ottamatta yhteyttä asiakaspalveluun. Vaiheittaiset vianetsinnät ja selkeät oppaat ovat kustannustehokas ja nopea ratkaisu asiakkaan ongelmiin.

Asiakasyritys säästi 1,2 miljoonaa euroa asiakaspalvelun puheluissa ja kasvatti ongelmanratkaisuprosenttia 15:sta 70 prosenttiin.

Korkea asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Yli 90 %:n CSAT lukujen ylläpitäminen onnistuu tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten ja asiakkaiden kanssa. Ryhdy SYKES Finlandin kumppaniksi.

CHATBOTIT

VÄSYMÄTÖN ASIAKASTUKI

Paranna asiakastyytyväisyyttä älykkäillä chatboteilla. 24/7 toimivassa asiakaspalvelussa chatboteille kertyy teratavuttain arvokasta vuorovaikutustietoa. Lisänä toimii taitava tekoäly, jonka tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa asiakkaiden tyytyväisyys ja asiakasuskollisuus.

SYKESin chatbot -alustan hyödyntäminen asiakaskontakteissa, pienentää uuden agentin AHT(Average Hold Time)-lukua 11 %

TEKOÄLYÄ ASIAKASPALVELUUN

AUTOMATISOI TOISTUVA TYÖ

Älykkään automaation palveluiden, kuten ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen tulee aiheelliseksi silloin, kun vaaditaan nopeutta, ehdotonta tarkkuutta ja ketterää skaalattavuutta. Automaation avulla voidaan hoitaa asiakaspalvelun toistuvat tehtävät ja samalla parantaa asiakaspalvelun tuottavuutta.

Ohjelmistorobotiikan avulla tehdyt toistuvat tietojen syöttöön liittyvät tehtävät hoituvat keskimäärin 4-5 kertaa ihmistä nopeammin.

ASIAKASKOKEMUKSEN ANALYSOINTI

MERKITYKSELLISIÄ ASIAKASTYYTYVÄISYYDEN MITTAREITA

Onnistunut asiakaskokemus vaatii myös taustalla tapahtuvaa katkeamatonta tiedonkulkua ja datan huolellista analysointia. Insight Analytics™ -alustamme tarjoaa asiakasyrityksillemme tietoa ja oivalluksia, jotta voit varmistaa asiakkaan sitoutumisen.

Insight Analytics™ paljastaa asiakaskokemusten kasvumahdollisuudet sekä SYKESin ja asiakasyritysten välisten suhteiden kehitysmahdollisuudet.

Asiakkaasi asiointipolku on kokonaan hallinnassamme. Ota meihin yhteyttä jo tänään, ja selvitä miten voisimme auttaa sinun yritystäsi.

Selvitä miten voisimme auttaa juuri sinun yritystäsi kasvamaan

Etsitkö osaavaa ulkoistuskumppania? Tai haluaisitko hyötyä loistavasta asiakaspalvelustamme?

Täytä yhteydenottolomake tai ota yhteyttä suoraan meihin: