SYKES on nyt osa Sitel Groupia. Lisätietoja varten vieraile www.sitel.com.
Careers

Uramahdollisuuksia SYKESilla

Puhutko suomen lisäksi sujuvasti ruotsia, norjaa tai tanskaa ja omaatko loistavat viestintätaidot? Ota meihin yhteyttä heti tänään!

Lue Lisää

Edut Työntekijöillemme

Haluaisitko olla osa menestyvää yritystä joka on toiminut asiakaspalveluratkaisujen osaajana Suomessa jo melkein 20 vuotta? Tarjoamme mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja kattavat henkilöstöedut. Tule kasvamaan kanssamme!

Työhyvinvointi

Työhyvinvointi

Panostamme työhyvinvointiin monin eri keinoin. Toimistollamme käy säännöllisesti hieroja, jonka vastaanotolla voit vierailla työaikana. Tuemme lisäksi työntekijöidemme kulttuuri- ja liikuntaharrastuksia lataamalla rahaa ePassi sovelluksen kautta. Työterveyspalvelut yksityisellä palveluntarjoajalla ovat helposti saatavilla.

Palkkaa koulutusajalta

Palkkaa koulutusajalta

Työsuhteemme alkaa koulutuksella, jonka aikana saat palkkaa normaalisti. Kannustamme työntekijöitämme kehittämään osaamistaan jatkuvasti.

#sykesgivesback

#sykesgivesback

Osallistu erilaisiin hyväntekeväisyyshankkeisiin ja vietä toisinaan täysin erilainen työpäivä muita auttaen.

Tapahtumat ja tiimipäivät

Tapahtumat ja tiimipäivät

Järjestämme useita kisoja ja kilpailuja työntekijöille ympäri vuoden. Huomioimme henkilökuntamme juhlapyhien yhteydessä. Tiimit ryhmäytyvät ja kehittävät yhteishenkeä erilaisissa tapahtumissa.

Bonusjärjestelmä

Bonusjärjestelmä

Palkkauksessa noudatetaan työehtosopimusta, jonka lisäksi työntekijöillämme on mahdollisuus ansaita bonuksia. Hyvin tehty työ palkitaan!

Meillä voit edetä urallasi – Esimiestehtävät ja muut roolit avautuvat ensisijaisesti vain sisäiseen hakuun. Tule ja kehity kanssamme!

Hae Nyt

Avoimet Työtehtävät

Etsitkö töitä asiakaspalvelun parissa tai haluatko olla ratkomassa teknisiä ongelmia asiakkaiden avuksi? Katso tästä löytyisikö juuri sinulle kiinnostava tehtävä. Vapaat paikat löytyvät kätevästi myös uraportaalistamme.

Ref
Vacancy
Location
Closing Date
Ref141290
VacancyNorwegian Speaking Technical Support Specialist
LocationTurku
Closing Date18/12/2022
Careers

Työkulttuurimme

Tutustu arvoihimme

Ihmiset ovat aina tekemisemme keskiössä. Olipa kyse sitten asiakasyritystemme asiakkaista ja omista työntekijöistämme. Tiedämme hyvin, että yritys voi kasvaa vain yhdessä ihmisten kanssa. Tämän vuoksi haluamme suoda työntekijöillemme uramahdollisuuksia, joiden myötä jokainen voi saavuttaa henkilökohtaista ja ammatillista kasvua.

Lue Lisää

Ukk

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä
Mitä kielivaatimuksia teillä on?

Pohjoismaisissa asiakaspalvelukeskuksissa työskenteleviltä henkilöiltä vaadimme natiivia kielitaitoa jostain pohjoismaisesta kielestä sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Saako tehtävään koulutusta ennen asiakkaiden kohtaamista?

Kyllä. Koulutuksen kesto vaihtelee tehtävän vaativuuden mukaan ja koulutuksen aikana saat kaiken tarvitsemasi tiedon, jotta voit menestyä parhaalla mahdollisella tavalla työssäsi.

Mikä on parasta SYKESilla työskentelyssä?

Parasta SYKESilla työskentelyssä on uniikki yrityskulttuurimme, mutkaton työilmapiiri sekä mahdollisuus kasvuun ja etenemiseen uralla. Moni kutsuu työyhteisöämme toiseksi perheekseen – SYKES Familyksi.

Onko teillä tarjolla mitään työpaikkoja opiskelijoille?

Ajoittain meillä on paikkoja myös kesätyöntekijöille tai osa-aikatyötä etsiville opiskelijoille, vaikka pääasiassa avoimet työtehtävämme ovatkin kokoaikaisia. Ota yhteyttä ja kysy mahdollisista vapaista paikoista opiskelijoille.

Onko teillä mahdollisuus edetä uralla?

Kyllä! Työskentelemme kasvavalla asiakaspalveluiden ulkoistamisen alalla, mikä tarkoittaa sitä, että tarvitsemme usein työntekijöitä myös esimiestehtäviin ja muihin vastaaviin rooleihin. Näihin tehtäviin valitaan henkilöt aina ensisijaisesti talon sisältä.

Haluaisitko työskennellä yrityksessä jossa arvostetaan kehittymistä ja halua oppia uutta?

Oletko ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen tyyppi, joka haluaa olla luomassa ainutlaatuisen onnistuneita asiakaskokemuksia? Olisi mukava kuulla sinusta lisää!

Tee hakemus heti tai ota meihin suoraan yhteyttä:

SYKES Finland

fitku-applications@sykes.com
+358(0)2 412 2400