Tervetuloa SYKES Finlandiin

Aloita uusi ura SYKES Finlandilla

Lue lisää uramahdollisuuksista

SYKES Finland

SYKES Finland perustettiin 2002. Vuosien mittaan SYKES Finland on kasvanut yritykseksi, jossa työskentelee lähes 200 rautaista asiakaspalvelun ja teknisen tuen ammattilaista. Palvelemme asiakkaitamme monia eri kanavia käyttäen seitsemällä eri kielellä.

Työskentele, opi ja kehity SYKESilla.

Maailmanlaajuisesti yli 50 000 työntekijän yrityksenä ymmärrämme, että ihmiset ovat vahvuutemme. Ympäri maailman olemme yksi tiimi, jolla on yhteinen päämäärä: tarjota poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua eri kanavia käyttäen. Jos liityt joukkoomme, sinulla on mahdollisuus työskennellä, oppia ja kasvaa ympäristössä, joka arvostaa ja kehittää osaajia. Tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia, jotka auttavat tiimin jäseniämme kehittämään viestintä-, liiketoiminta- ja ydinosaamistaan. Jos kaipaat haasteita ja haluat työkokemusta kansainvälisessä yrityksessä, jossa opit jatkuvasti ja olet monikulttuurisessa ympäristössä – pärjäät hienosti SYKESilla.

“SYKESilla tartumme menestyksen mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Yrityskulttuurimme uskoo uuden matkan alkavan jokaisesta saavutuksesta. Se valmistaa meitä tulevaisuuteen ja varmistaa, että jatkamme kehittymistä eteenpäin. Tämä seikkailunhaluinen henki, jota tukee toimialakohtainen osaaminen ja palvelukeskeisyys, johdattaa meitä seuraavatkin vuosikymmenet kohti huippua. “

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja aloita uusi ura SYKES:illa !