SYKES on nyt osa Sitel Groupia. Lisätietoja varten vieraile www.sitel.com.

SYKES Finland

Luomme kannattavia asiakaskohtaamisia

SYKES Finland on asiakaspalvelun ja teknisen tuen ulkoistamispalveluiden osaaja. Kehitämme asiakaskokemusta ja vahvistamme asiakkaiden sitoutumista asiakasyrityksiimme. Tule kumppaniksemme – kasvatat yrityksesi liikevaihtoa ja lasket asiakaspalvelun kustannuksia. Samalla sinulle jää enemmän aikaa ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää
Home

Miten valmistautua muutoksiin?

OTA KÄYTTÖÖN WORK AT HOME -RATKAISUMME

Monessa yrityksessä yllättäviin tai poikkeuksellisiin oloihin valmistautuminen vie aikaa tai niihin ei ole pystytty vastaamaan riittävän nopeasti liiketoiminnan jatkamiseksi. Miten yrityksesi varmistaa toiminnan jatkumisen ja sujuvuuden yllättävissä tilanteissa?

Tutustu Work at Home -ratkaisuihimme.

Lue lisää

Mikä on SYKES?

SYKES on kansainvälisesti toimiva contact center, joka on erikoistunut tarjoamaan joustavia ja laadukkaita asiakastuen ulkoistamisratkaisuja.

Voimme tarjota kaikki tarvittavat osatekijät onnistuneeseen asiakaspalvelun optimointiin. Kumppanimme saavat käyttöönsä toimivan tiimin, laadukkaat järjestelmät ja nykyaikaisen tekniikan asiakaspolkujen virtaviivaistamiseksi. Teemme kaiken unohtamatta kaikkein tärkeintä – yksilöllistä ja aitoa ihmisten kohtaamista. Ihmiset ovat aina kumppaneidemme ja yrityksemme tekemisen keskiössä, riippumatta siitä miten ja kuinka nopeasti tekniikka kehittyy.

160,000+

Työntekijää

50+

Tuettua kieltä

40+

Maata

45+

Vuoden kokemuksella

Miksi valita SYKES?

Olemme yksi maailman johtavista asiakaspalvelun ja asiakastuen osaajista. Miten meillä toimitaan?

Tehosta palveluratkaisuja

Tehosta palveluratkaisuja

Palvelemme Turussa asiakkaita seitsemällä eri kielellä. Kansainvälisenä toimijana tarjoamme yrityksille joustavia ratkaisuja palveluiden ulkoistamiseen. Laajenna toimintaasi Suomessa tai laajenna liiketoimintaasi muihin Pohjoismaihin. Valjasta räätälöidyt, tehokkaat ja kustannuksia säästävät palvelumme liiketoiminnan kehittämiseksi.

Kehitä liiketoimintoja

Kehitä liiketoimintoja

Kehitämme yritysten toimintaa ja luomme uusia digitaalisia ratkaisuja. Toimintaa kehitetään liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Hyödynnä chatbotit sekä Self-Help aplikaatiomme ja varmista, että yrityksesi pysyy digitaalisen muutoksen etujoukoissa. Hyppää kanssamme asiakaspalvelun tulevaisuuteen digitaalisten liiketoiminnan ratkaisujen avulla.

Laatua asiakaskohtaamisiin

Laatua asiakaskohtaamisiin

Kokemus tuo varmuutta ulkoistetun teknisen tuen ja asiakaspalvelun ratkaisujen laatuun. Hoidamme ulkoistamisen ratkaisuja kansainvälisesti yli 160,000 asiakaspalvelijan voimin, ja SYKESin yli 45 vuoden kokemuksella. Luomme laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluratkaisuja. Kohtaamme asiakkaat yksilöllisesti ja vahvistamme heidän asiakaskokemustaan.

Palveluiden ulkoistamisosaaja

Olemme Suomessa toimiva kansainvälinen kumppani palveluiden asiakaslähtöiseen ulkoistamiseen.

Me SYKES Finlandilla luomme erityisen onnistuneita asiakaskohtaamisia sekä kustannustehokkaita ratkaisuja liiketoimintojen ulkoistamisen alalla (BPO) monille kansainvälisesti tunnetuille brändeille. Vahvuutenamme on kyky yhdistää mittava kansainvälinen kokemus ja paikallisten asiantuntijoidemme osaaminen. Autamme asiakkaita heidän kielellään ja kohtaamme heidät aidosti, jotta he sitoutuvat asiakasyrityksiimme entisestään. Monikanavaiset ja räätälöidyt ulkoistamisratkaisumme luodaan SYKES Finlandin asiakaspalvelukeskuksessa Turussa, sekä kahdessa yksikössämme Kyproksella, Larnacassa.

Lue lisää

Tule SYKES Finlandin kumppaniksi

Lisää yrityksesi tuottavuutta, paranna asiakastyytyväisyyttä ja helpota liiketoimintojen digitalisointia.

Ota Yhteyttä

SYKES Finland tarjoaa laajan valikoiman liiketoimintaprosessien ulkoistamispalveluja (BPO). Hoidamme yritysten laajoja teknisen tuen ja asiakaspalvelun kokonaisuuksia monikanavaisesti. Palvelemme asiakkaita heille luontevimmassa kanavassa – puhelimessa, sähköpostin, chatin ja sosiaalisen median kanavissa. Monikanavaiset ulkoistamisratkaisumme tuovat lisäarvoa asiakkaille ja mahdollisuuden kommunikoida edustamamme brändin kanssa kaikissa kohtaamispisteissä asiointipolun varrella.

Home

Asiakaspalveluratkaisut

Luomme asiakaspalvelukeskuksessamme erinomaisia ja asiakaslähtöisiä palvelukokonaisuuksia. Palveluvalikoimastamme löytyvät sekä asiakaspalvelun, että teknisen tuen ratkaisut. Myös Pohjoismainen osaaminen myyntipalveluiden ulkoistamisesta on valjastettavissa yrityksesi käyttöön. Varmistamme asiakasyritystemme tuotteiden ja palveluiden lisäarvon tuoton ja tuottopotentiaalin toteutumisen, jotta heille jää enemmän aikaa liiketoiminnan tai tuotteiden kehittämiseen.

Lue lisää
Home

Liiketoimintojen digitalisointi

SYKESin tuoteperheeseen kuuluvat digitaaliset ratkaisut luovat yrityksille kasvumahdollisuuksia liiketoimintojen digitalisoinnin yhteydessä. Kumppanimme ovat hyötyneet Pohjoismaissa mm. digitaalisen markkinoinnin palveluista ja self-help -tuesta. Kaikki digitaaliset palvelumme käyttävät huipputeknologiaa asiakaspalveluprosessien tehostamiseksi.

Lue lisää
Home

Räätälöitävät toimitusmallimme

Toimitusmallimme mahdollistavat ulkoistettujen palveluprosessien räätälöinnin asiakasyritystemme liiketoimintatavoitteiden mukaisesti. Asiakaspalvelukeskuksistamme voidaan kommunikoida asiakkaiden kanssa mistä tahansa. Palvelu voidaan toteuttaa valitsemalla perinteisiä paikallisia palveluja tai yhdistelemällä niitä muutoksissa turvaa tuoviin SYKES Home -palveluihin. Näiden tueksi voidaan käyttöön ottaa myös tehokkuutta lisääviä asiakaspalveluprosessien automatisointeja.

Lue lisää

Säästä jopa 65 % asiakaspalvelun kustannuksissa.

Ota Yhteyttä

Selvitä miten voimme auttaa yritystäsi kasvamaan

Selvitä jo tänään, miten edistäisimme yrityksesi kasvua kustannustehokkaiden liiketoiminnan ulkoistamisprosessien ja erinomaisen asiakaspalveluosaamisen avulla.

Ota Yhteyttä