SYKES FINLAND

Luomme kannattavia asiakaskohtaamisia

SYKES Finland on asiakaspalvelun ja teknisen tuen ulkoistamispalveluiden osaaja. Kehitämme asiakaskokemusta ja vahvistamme asiakkaiden sitoutumista asiakasyrityksiimme. Tule kumppaniksemme – kasvatat yrityksesi liikevaihtoa ja lasket asiakaspalvelun kustannuksia. Samalla sinulle jää enemmän aikaa ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää

Miten valmistautua muutoksiin?

OTA KÄYTTÖÖN WORK AT HOME -RATKAISUMME

Monessa yrityksessä yllättäviin tai poikkeuksellisiin oloihin valmistautuminen vie aikaa tai niihin ei ole pystytty vastaamaan riittävän nopeasti liiketoiminnan jatkamiseksi. Miten yrityksesi varmistaa toiminnan jatkumisen ja sujuvuuden yllättävissä tilanteissa?

Tutustu Work at Home -ratkaisuihimme.

LUE LISÄÄ

MIKÄ ON SYKES?

SYKES on kansainvälisesti toimiva contact center, joka on erikoistunut tarjoamaan joustavia ja laadukkaita asiakastuen ulkoistamisratkaisuja.

Voimme tarjota kaikki tarvittavat osatekijät onnistuneeseen asiakaspalvelun optimointiin. Kumppanimme saavat käyttöönsä toimivan tiimin, laadukkaat järjestelmät ja nykyaikaisen tekniikan asiakaspolkujen virtaviivaistamiseksi. Teemme kaiken unohtamatta kaikkein tärkeintä – yksilöllistä ja aitoa ihmisten kohtaamista. Ihmiset ovat aina kumppaneidemme ja yrityksemme tekemisen keskiössä, riippumatta siitä miten ja kuinka nopeasti tekniikka kehittyy.

61000

Työntekijää

40

Tuettua kieltä

23

Maata

44

Vuoden kokemuksella

MIKSI VALITA SYKES?

Olemme yksi maailman johtavista asiakaspalvelun ja asiakastuen osaajista. Miten meillä toimitaan?

Tehosta palveluratkaisuja

Palvelemme Turussa asiakkaita seitsemällä eri kielellä. Kansainvälisenä toimijana tarjoamme yrityksille joustavia ratkaisuja palveluiden ulkoistamiseen. Laajenna toimintaasi Suomessa tai laajenna liiketoiminta muihin Pohjoismaihin. Valjasta räätälöidyt, tehokkaat ja kustannuksia säästävät palvelumme liiketoiminnan kehittämiseksi.

Kehitä liiketoimintoja

Kehitämme yritysten toimintaa ja luomme uusia digitaalisia ratkaisuja. Toimintaa kehitetään liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Hyödynnä chatbotit sekä Self-Help aplikaatiomme ja varmista, että yrityksesi pysyy digitaalisen muutoksen etujoukoissa. Hyppää kanssamme asiakaspalvelun tulevaisuuteen digitaalisten liiketoiminnan ratkaisujen avulla.

Laatua asiakaskohtaamisiin

Kokemus tuo varmuutta ulkoistetun teknisen tuen ja asiakaspalvelun ratkaisujen laatuun. Hoidamme ulkoistamisen ratkaisuja kansainvälisesti yli 61000 asiakaspalvelijan voimin, ja SYKESin yli 40 vuoden kokemuksella. Luomme laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluratkaisuja. Kohtamme asiakkaat yksilöllisesti ja vahvistamme heidän asiakaskokemustaan.

PALVELUIDEN ULKOISTAMISOSAAJA

Olemme Suomessa toimiva kansainvälinen kumppani palveluiden asiakaslähtöiseen ulkoistamiseen.

Me SYKES Finlandilla luomme erityisen onnistuneita asiakaskohtaamisia sekä kustannustehokkaita ratkaisuja liiketoimintojen ulkoistamisen alalla (BPO) monille kansainvälisesti tunnetuille brändeille. Vahvuutenamme on kyky yhdistää mittava kansainvälinen kokemus ja paikallisten asiantuntijoidemme osaaminen. Autamme asiakkaita heidän kielellään ja kohtaamme heidät aidosti, jotta he sitoutuvat asiakasyrityksiimme entisestään. Monikanavaiset ja räätälöidyt ulkoistamisratkaisumme luodaan SYKES Finlandin asiakaspalvelukeskuksessa Turussa, sekä kahdessa yksikössämme Kyproksella, Larnacassa.

LUE LISÄÄ

Tule SYKES Finlandin kumppaniksi – Lisää yrityksesi tuottavuutta, paranna asiakastyytyväisyyttä ja helpota liiketoimintojen digitalisointia.

PALVELUT JA RATKAISUT

SYKES Finland tarjoaa laadukkaita liiketoimintaprosessien, kuten asiakaspalvelun ja teknisen tuen ulkoistamispalveluja kaiken kokoisille yrityksille. Monikanavaiset asiakaspalveluratkaisumme luovat lisäarvoa jokaisen asiakaskohtaamisen yhteydessä, riippumatta siitä tapahtuuko vuorovaikutus puhelimen, sähköpostin, chatin tai sosiaalisen median kanavissa.
Olemme aina valmiina auttamaan asiakkaitasi.

Asiakaspalveluratkaisut

Luomme asiakaspalvelukeskuksessamme erinomaisia ja asiakaslähtöisiä palvelukokonaisuuksia. Palveluvalikoimastamme löytyvät sekä asiakaspalvelun, että teknisen tuen ratkaisut. Myös Pohjoismainen osaaminen myyntipalveluiden ulkoistamisesta on valjastettavissa yrityksesi käyttöön. Varmistamme asiakasyritystemme tuotteiden ja palveluiden lisäarvon tuoton ja tuottopotentiaalin toteutumisen, jotta heille jää enemmän aikaa liiketoiminanan tai tuotteiden kehittämiseen.

LUE LISÄÄ

Liiketoimintojen digitalisointi

SYKESin tuoteperheeseen kuuluvat digitaaliset ratkaisut luovat yrityksille kasvumahdollisuuksia liiketoimintojen digitalisoinnin yhteydessä. Kumppanimme ovat hyötyneet Pohjoismaissa mm. digitaalisen markkinoinnin palveluista ja self-help -tuesta. Kaikki digitaaliset palvelumme käyttävät huipputeknologiaa asiakaspalveluprosessien tehostamiseksi. 

LUE LISÄÄ

Räätälöitävät toimitusmallimme

Toimitusmallimme mahdollistavat ulkoistettujen palveluprosessien räätälöinnin asiakasyritystemme liiketoimintatavoitteiden mukaisesti. Asiakaspalvelukeskuksistamme voidaan kommunikoida asiakkaiden kanssa mistä tahansa. Palvelu voidaan toteuttaa valitsemalla perinteisiä paikallisia palveluja tai yhdistelemällä niitä muutoksissa turvaa tuoviin SYKES Home -palveluihin. Näiden tueksi voidaan käyttöön ottaa myös tehokkuutta lisääviä asiakaspalveluprosessien automatisointeja.

LUE LISÄÄ

Asiakasyritystemme kokemuksia

Compared to other outsourcing providers I have previously worked with, Sykes is more knowledgeable, more independent, more tech-advanced and open to innovation.

Consumer e-commerce client

Our business relationship is as close as it can be. Our Sykes contacts feel like part of our company.

International travel client

Strong level of communication, flexibility and understanding of our business needs.

Retail banking client

Säästä jopa 65 % asiakaspalvelun kustannuksissa.

SELVITÄ MITEN VOIMME AUTTAA YRITYSTÄSI KASVAMAAN

Selvitä jo tänään, miten edistäisimme yrityksesi kasvua kustannustehokkaiden liiketoiminnan ulkoistamisprosessien ja erinomaisen asiakaspalveluosaamisen avulla.

OTA YHTEYTTÄ