Luomme kannattavia asiakaskohtaamisia

KEHITÄ ASIAKASKOKEMUSTA

LASKE KUSTANNUKSIA

SYKES Finland tuottaa ensiluokkaisia asiakaspalvelun ja teknisen tuen ratkaisuja. Vahvistamme asiakaskokemusta ja sitoutamme asiakkaita samalla asiakasyrityksiimme, jotka hyötyvät palveluistamme myös kasvavan liikevaihdon myötä.

ONKO YRITYKSESI VALMISTAUTUNUT YLLÄTTÄVIIN KESKEYTYKSIIN?

VARMISTA LIIKETOIMINTOJEN JATKUMINEN WORK AT HOME -RATKAISULLA

Monessa yrityksessä COVID-19 aiheuttamiin poikkeuksellisiin oloihin ei ole pystytty valmistautumaan tai niihin ei ole pystytty vastaamaan riittävän nopeasti liiketoiminnan jatkamiseksi. Miten yrityksesi varmistaa toiminnan jatkumisen ja sujuvuuden yllättävissä tilanteissa? Tutustu Work at Home -ratkaisuihimme.

LUE LISÄÄ

MIKÄ ON SYKES?

SYKES on kansainvälisesti toimiva contact center, joka on erikoistunut tarjoamaan joustavia ja laadukkaita asiakastuen ulkoistamisratkaisuja.

Voimme tarjota kaikki tarvittavat osatekijät onnistuneeseen asiakaspalvelun optimointiin. Kumppanimme saavat käyttöönsä toimivan tiimin, laadukkaat järjestelmät ja nykyaikaisen tekniikan asiakaspolkujen virtaviivaistamiseksi. Teemme kaiken unohtamatta kaikkein tärkeintä – yksilöllistä ja aitoa ihmisten kohtaamista. Ihmiset ovat aina kumppaneidemme ja yrityksemme tekemisen keskiössä, riippumatta siitä miten ja kuinka nopeasti tekniikka kehittyy.

55000

Työntekijää

30

Tuettua kieltä

23

Maata

43

Vuotta kokemusta

MIKSI VALITA SYKES?

Olemme yksi maailman johtavista asiakaspalvelun ja asiakastuen osaajista. Miten meillä toimitaan?

Tehokkaita asiakaspalveluratkaisuja

Palvelemme Suomessa, Turun asiakaspalvelukeskuksessamme asiakkaita seitsemälllä eri kielellä. Kansainvälisenä yrityksenä voimme tarjota asiakasyrityksillemme ulkoistamispalveluihin joustavia ratkaisuja – laajenemismahdollisuuksia on paikallisesti, mutta myös muihin Pohjoismaihin. Valjasta kustannustehokkaat ja räätälöidyt palvelumme liiketoimintasi kehittämiseksi.

Kiihdytä liiketoimintojen digitalisointia

Kehitämme kumppaneidemme toimintaa ja olemme mukana luomassa uudenlaisia digitaalisia ratkaisuja aina chatboteista self-help aplikaatiohin – jotta asiakasyrityksemme pysyisivät digitaalisen muutoksen etujoukoissa. Hyppää kanssamme asiakaspalvelun tulevaisuuteen digitaalisten liiketoimintaratkaisujemme avulla.

Poikkeuksellisen laadukkaita asiakaskohtaamisia

Kokemus tuo varmuutta ulkoistetun teknisen tuen ja asiakaspalvelun kokonaisratkaisujen hoitamiseen kansainvälisesti yli 55000 asiakaspalvelijan voimin, ja SYKESin yli 40 vuoden kokemuksella. Luomme laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluratkaisuja.

GLOBAALI TOIMIJA PAIKALLISELLA OSAAMISELLA

Olemme kansainvälinen kumppani, joka palvelee asiakkaitasi monikielisesti

SYKES Finland tuottaa erityisen onnistuneita asiakaskokemuksia ja kustannustehokkaita ratkaisuja liiketoimintojen ulkoistamisen alalla (BPO) monille tunnetuille brändeille. Vahvuutenamme on kyky yhdistää mittava kansainvälinen kokemus paikallisten asiantuntijoidemme huippuosaamiseen asiakaskumppaneidemme hyväksi. Kohtaamme ja palvelemme asiakkaita heidän kielellään ja aidosti niin, että he sitoutuvat asiakasyrityksiimme entisestään. Monikanavaiset ja räätälöidyt ulkoistettujen palvelujen kokonaisratkaisut on käytettävissäsi SYKES Finlandin asiakaspalvelukeskuksessa Turussa, sekä kahdessa yksikössämme Cyproksella, Larnacassa.

LUE LISÄÄ

Tule SYKES Finlandin kumppaniksi – saavutat lisää tuottavuutta, parannat asiakastyytyväisyyttä ja helpotat liiketoimintojen digitalisointia.

PALVELUT JA RATKAISUT

SYKES Finland tarjoaa laadukkaita liiketoimintaprosessien, kuten asiakaspalvelun ja teknisen tuen ulkoistamispalveluja kaiken kokoisille yrityksille. Monikanavaiset asiakaspalveluratkaisumme luovat lisäarvoa jokaisen asiakaskohtaamisen yhteydessä, riippumatta siitä tapahtuuko se puhelimen, sähköpostin, chatin tai sosiaalisen median kanavissa. Olemme aina asiakkaitasi varten.

Asiakaspalveluratkaisut

Luomme asiakaspalvelukeskuksessamme erinomaisia ja asiakaslähtöisiä palvelukokonaisuuksia asiakaspalvelun ja teknisen tuen palveluissa. Myös Pohjoismainen osaaminen myyntipalveluiden ulkoistamisesta on valjastettavissa yrityksesi käyttöön. Varmistamme asiakasyritystemme tuotteiden ja palveluiden lisäarvon tuoton ja tuottopotentiaalin, jotta yritykset voivat vapaasti keskittyä liiketoiminanan tai tuotteiden kehittämiseen.

LUE LISÄÄ

Liiketoimintojen digitalisointi

SYKESin tuoteperheeseen kuuluvat digitaaliset ratkaisut luovat yrityksille kasvumahdollisuuksia liiketoimintojen digitalisoinnin yhteydessä. Kumppanimme ovat hyötyneet Pohjoismaissa mm. digitaalisen markkinoinnin palveluista ja self-help -tuesta. Kaikki digitaaliset palvelumme käyttävät huipputeknologiaa asiakaspalveluprosessien tehostamiseksi. 

LUE LISÄÄ

Räätälöitävät toimitusmallimme

Toimitusmallimme mahdollistavat ulkoistettujen palveluprosessien räätälöinnin asiakasyritystemme liiketoimintatavoitteiden mukaisesti. Asiakaspalvelukeskuksistamme voidaan kommunikoida asiakkaiden kanssa mistä tahansa. Palvelu voidaan toteuttaa valitsemalla perinteisiä paikallisia palveluja tai yhdistelemällä niitä muutoksissa turvaa tuoviin SYKES Home -palveluihin, tai tehokkuutta lisääviin asiakaspalveluprosessien automatisointeihin.

LUE LISÄÄ

Client Testimonials

Compared to other outsourcing providers I have previously worked with, Sykes is more knowledgeable, more independent, more tech-advanced and open to innovation.

Consumer e-commerce client

Our business relationship is as close as it can be. Our Sykes contacts feel like part of our company.

International travel client

Strong level of communication, flexibility and understanding of our business needs.

Retail banking client

Säästä jopa 65 % asiakaspalvelun kustannuksissa.

SELVITÄ MITEN VOIMME AUTTAA YRITYSTÄSI KASVAMAAN

Selvitä jo tänään, miten voimme edistää yrityksesi kasvua kustannustehokkaiden liiketoiminnan ulkoistamisprosessien ja erinomaisen asiakaspalveluosaamisen avulla.

OTA YHTEYTTÄ