SYKES er nu en del af Sitel Group. Besøg www.sitel.com for mere information.
SYKES Family

SYKES familien

Optimér hver enkelt fase af dine kunders oplevelser med SYKES ved at benytte vores innovative muligheder.

Læs Mere
SYKES Family

Når vi vokser, vokser du også

Som en af de førende virksomheder indenfor intelligente kundeoplevelser, ser vi altid på mulighederne for at hjælpe vores samarbejdspartnere med at være på forkant. For at kunne realisere denne vision har vi oprettet et center af innovative varemærker, et digitalt powerhouse som har de samme kerneværdier hos SYKES. Vi kalder dette for SYKES Familien.

SYKES Familien har en mission: At hjælpe mennesker med omtanke. Ved at have ekspertisen et sted har vi mulighed for at optimere hver enkelt trin i løbet af kundeoplevelsen med løsninger fra start til slut.

SYKES familien

SYKES Family

Clearlink

Dine kunders rejse kan blive moderniseret med vores intelligente kundeoplevelser. Clearlink leverer marketing fra start til slut, salg og datalogiløsninger som vil øge din virksomheds virke online og forbedre brugervenligheden.

Se Her
SYKES Family

SYKES Digital Services

SYKES Digital Services er en digital omstillingsspecialist, som fokuserer på automatisering, selvbetjening, indsigt, analyse og digital læring. Ved at ændre hvordan organisationer betjener deres kunder, hjælper vi vores partnere med at vinde frem i den digitale verden.

Se Her
SYKES Family

Assisted Services Group

Opbyg livslange relationer med kunder ved at forøge værdien i kundeoplevelsen. Assistance Services Group leverer værdifulde hjælpeværktøjer til dine kunder der hvor det betyder mest.

Se Her

En digital partner som du kan stole på

SYKES Danmark

Uanset om din virksomhed er interesseret i selvbetjeningsløsninger med en support til software for at reducere omkostninger, intelligent process automation til at øge produktiviteten eller om det er en effektivt marketing der øger salget, så kan SYKES Danmark levere løsninger fra start til slut til alle din virksomheds behov vedrørende outsourcing.

SYKES Familien består af innovative varemærker og partnere der deler vores fokus og deres ekspertise giver os en unik position til at hjælpe din virksomhed med at være på forkant i forhold til konkurrenter og skabe en intelligent kundeoplevelse.

“At SYKES, we embrace new challenges and opportunities for success.”

Chuck Sykes
President & CEO

Indgå partnerskab med SYKES Danmark og få fordele fra vores ekspertise i hele vores SYKES Familie.

Kontakt Os

Kontakt os for at få præsenteret mulighederne

Kontakt os I dag og få oplyst hvordan vi kan bidrage til din virksomheds vækst ved at benytte besparende business process outsourcing og førsteklasses kundeservice.

Kontakt Os