SYKES Familien

Optimer hver enkelt fase af dine kunders oplevelser med SYKES ved at benytte vores innovative muligheder.

LÆS MERE

NÅR VI VOKSER – VOKSER DU OGSÅ

Som en af de førende virksomheder indenfor intelligente kundeoplevelser, ser vi altid på mulighederne for at hjælpe vores samarbejdspartnere med at være på forkant. For at kunne realisere denne vision har vi oprettet et center af innovative varemærker, et digitalt powerhouse som har de samme kerneværdier hos SYKES. Vi kalder dette for SYKES Familien.

SYKES Familien har en mission: At hjælpe mennesker med omtanke. Ved at have ekspertisen et sted har vi mulighed for at optimere hver enkelt trin i løbet af kundeoplevelsen med løsninger fra start til slut.

SYKES Familien

QELP

Din virksomheds kundesupport kan blive forbedret med online selvbetjening og optimering af indhold. Qelp hjælper klienter med at optimere deres support indhold  og besvarer henvendelser vedr. support. Så omkostningerne bringes ned mens at kunderne bliver hjulpet.

SYMPHONY

Anvend intelligent automatisering til at øge produktiviteten og spar på omkostningerne. Symphony leverer Robotic Process Automation (RPA) rådgivning, strategi og værktøjer der håndterer opgaver så der frigives arbejdsstyrke.

Assistance Services Group

Opbyg livslange relationer med kunder ved at forøge værdien i kundeoplevelsen. Assistance Services Group leverer værdifulde hjælpeværktøjer til dine kunder der hvor det betyder mest.

EN DIGITAL PARTNER SOM DU KAN STOLE PÅ

SYKES Danmark

Uanset om din virksomhed er interesseret i selvbetjeningsløsninger med en support til software for at reducere omkostninger, intelligent process automation til at øge produktiviteten eller om det er en effektivt marketing der øger salget, så kan SYKES Danmark levere løsninger fra start til slut til alle din virksomheds behov vedr. outsourcing.

SYKES Familien består af innovative varemærker og partnere der deler vores fokus og deres ekspertise giver os en unik position til at hjælpe din virksomhed med at være på forkant i forhold til konkurrenter og skabe en intelligent kundeoplevelse.

Hos SYKES, tager vi imod nye udfordringer og muligheder for succes.

Chuck SykesPresident & CEO

Indgå partnerskab med SYKES Danmark og få fordele fra vores ekspertise i hele vores SYKES Familie.

KONTAKT OS FOR AT FÅ PRÆSENTERET MULIGHEDERNE

Kontakt os I dag og få oplyst hvordan vi kan bidrage til din virksomheds vækst ved at benytte besparende business process outsourcing og førsteklasses kundeservice.

KONTAKT OS