INNOVATIVE KUNDESERVICELØSNINGER

Benyt dig af vores intelligente løsninger inden for kundeservice og få mest muligt ud af hver enkelt interaktion.

FØRSTE KLASSES OUTSOURCING KUNDESERVICE

Vores ansatte leverer en første klasses service inden for kundeservice, teknisk support og salg, så du kan koncentrere dig om din kerne forretning.

previous arrow
next arrow
Slider

KUNDESERVICELØSNINGER

Vi leverer de bedste muligheder inden for service, salg og digitale løsninger. På den måde kan vi sørge for at dit produkt eller service opnår de bedste betingelser for både værdi og indtægtspotentiale.

LÆS MERE

DIGITAL TRANSFORMATION

I en verden hvor niveauet for kundeservice ændrer sig hele tiden er det meget vigtigt at være innovativ. Vores digitale løsninger hjælper jer til at være på forkant således at I hele tiden er i kontakt med jeres kunder.

LÆS MERE

LEVERANCE MODELLER

SYKES leverer tilpassede løsninger lige præcis så det passer til din virksomheds behov. Vores kontor har både on-site løsninger såvel som moderne innovative løsninger, der sikrer kontinuiteten for din virksomhed.

LÆS MERE

KUNDESERVICE

Fra call center medarbejdere til selvbetjening support

Spar op til 65% af dine omkostninger til kundeservice

SERVICE

KUNDESERVICE HOS OS

I Danmark ligger vores kontor i Odense. Vi har mere end 70 ansatte der beskæftiger sig med kundeservice på højeste niveau der er klar til at betjene dine kunder. Kontakt os for at finde ud af hvordan vi kan hjælpe med betjeningen af dine kunder.

LÆS MERE

NYE MÅDER

DIGITAL TRANSFORMATION

RPA, AI, analyser og andet. Vores kundeserviceløsninger skaber nye muligheder for at få bedre kontakt til dine kunder. Vi kan hjælpe dig med at finde den digitale løsning som passer til din virksomhed.

LÆS MERE

FLEKSIBILITET

LEVERANCE MODELLER

Vi tilbyder mange forskellige løsninger for at kunne sikre dine behov. Kontakt os for at få netop den løsning som passer bedst til din virksomhed.

LÆS MERE

Indgå et partnerskab med SYKES Danmark og øg din omsætning.

Få flere oplysninger om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at vokse

Leder du efter en BPO partner? Eller ønsker du blot en første klasses kundeservice?

Udfyld formularen eller kontakt SYKES Danmark på: