SYKES er nu en del af Sitel Group. Besøg www.sitel.com for mere information.
About Us

SYKES Danmark

Et førende navn inden for business process outsourcing og kundeservice. Vi tilbyder en førsteklasses kundeservice så du kan fokusere på dit kerneområde.

Læs Mere

SYKES Nordeuropa

2,000+

Ansatte

10+

Kontorer

25+

Års erfaring

Din lokale partner som har en global support

SYKES leverer førsteklasses kundeoplevelser og omkostningseffektiv business process outsourcing (BPO) til mange velkendte og globale virksomheder. Vores styrke ligger fremfor alt i at kunne give vores lokale virksomheder vores gode internationale know-how og innovation. Vi skaber kundeoplevelser som tiltrækker, konverterer og beholder kunder. Via vores otte kontorer i Skandinavien og på Cypern tilbyder vi forskellige kundekontaktløsninger som bliver skræddersyet til det skandinaviske marked.

Med vores globale erfaring kan vi hjælpe din virksomhed med at nå nye højder. Sænke udgifterne? Øge CSAT? Øge effektiviteten?

Kontakt Os

SYKES virksomhedskultur

Vores ansatte betyder noget

Vores virksomhedskultur har mennesker i fokus, hvor samarbejde, innovation og det at hjælpe andre er vigtigt. Vi ser vores kolleger, vores klienter og vores klienters kunder som et udgangspunkt i alt hvad vi gør. Dette gør det muligt at kunne levere kundeserviceløsninger i verdensklasse men også en arbejdsplads hvor der er mulighed for udvikling. Vores kultur består i at hjælpe mennesker med omtanke.

Formål

Mission

At forbedre vores klienters forretningsgrundlag ved at være forbindelsen mellem vores klient og deres kunder. Vi kombinerer styrken mellem kunstig intelligens og den menneskelige måde at opfinde på, ved at modernisere og integrere kundens touchpoints gennem hele værdikæden.

Vision

At være kendt som virksomheden, som skaber værdifulde kontakter mellem varemærker og forbrugere. At påvirke menneskers liv positivt ved at være en ansvarlig og respekteret virksomhed.

Vi kan hjælpe dig med at vokse

Tag kontakt til os og hør hvordan vi kan bidrage med en tilvækst til din virksomhed igennem besparende BPO og førsteklasses kundeservice.

Kontakt Os