Innovative kunderejser

Benyt vores intelligente løsningsorienteret kundeoplevelser og få mest ud af hver enkelt kundekontakt.

LÆS MERE

DIGITAL MARKETING

FORBINDELSE TIL RETTE PUBLIKUM

Da kundeoplevelser bliver mere og mere komplekse, bliver det sværere at tilknyttet dem til specielle målgrupper. SYKES Danmark kan hjælpe dig med tiltrække kunder gennem en databaseret og direkte markedsføring.

Siden 2016 har vores digitale løsninger inden for marketing givet mere end 73 millioner kundekontrakter pr. år til vores klienter.

SELVBETJENING SUPPORT

EN LØSNING SOM ER OMKOSTNINGSEFFEKTIV

Vores online selvbetjening support giver dine kunder mulighed for, at løse deres udfordringer uden at de behøver at have kontakt med kundeservice. Step-by-step fejlsøgning og instruktionsvideoer er besparende og løser derudover udfordringerne hurtigere.

En klient sparede 1,4 millioner dollars på at benytte kundesamtaler mens kunden øgede sin problemløsningsgrad fra 15% til 70%.

Indgå partnerskab med SYKES Danmark og øg din CSAT med op til 25%.

CHATBOTS

SUPPORT DER ALDRIG SOVER

Øg din kundetilfredshed med vores intelligente chatbots. De kan benyttes af dine kunder hele døgnet rundt og med terabyte af interaktionsdata samt en smart AI er de klar til hurtigt at kunne hjælpe dine kunder og overgå deres forventninger.

“En klient som benyttede SYKES chatbot til at besvare kundespørgsmål formindskede nye medarbejderes AHT med 11% og erfarne medarbejderes AHT med 6%.”

– Ledende elektronikproducent

INTELLIGENT AUTOMATISERING

AUTOMATISERE DET TILBAGEVENDENDE

Når effektivitet, præcision og målbarhed kræves, er vores intelligente automationsteknologier som Robotic Process Automation (RPA) svaret. Vi takler gentagne opgaver for dine medarbejdere og øger samtidigt deres produktivitet.

I gennemsnit kan Robotic Process Automation gøre gentagne dataadmnistration 4 til 5 gange så hurtigt som et menneske.

ANALYSERE
KUNDEOPLEVELSER

METRICS SOM GØR EN FORSKEL

Succesrige kundeoplevelser er afhængige af et kontinuerlig flow af data og analyser. Insight Analytics™ platform giver dig data og information som sikrer at dit kundeengagement altid er af topkvalitet.

Vores Insight Analytics™ platform viser at der er potentiale i at kundeoplevelserne og relationen imellem SYKES og klienten styrkes.

Vi takler alle trinene i din kunderejse. Kontakt os i dag for at finde en løsning på hvad vi kan gøre det for dit firma.

Få flere oplysninger om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at vokse

Leder du efter en BPO partner? Eller ønsker du blot en første klasses kundeservice?

Udfyld formularen eller kontakt SYKES Danmark på: