Velkommen til Sykes Danmark

For at få succes i Sykes, skal du have den rette indstilling som passer til vores kultur. Kulturen i vores virksomhed handler om service, hjælpe mennesker, teamwork og en tro på at det er muligt at opnå et fremragende resultat. Man skal ikke være selvtilfreds eller accepterere at tingene er status quo; det handler om at gøre tingene bedre. Så kan du lide en udfordring og ønsker at opleve hvordan det er at arbejde i en global virksomhed, hvor du hele tiden vil lære nye ting – så vil du komme til at trives med at arbejde for Sykes.

Vores største aktiv er vores medarbejdere

Vi stræber efter at finde talenfulde medarbejdere fra hele verden, der er dedikeret til vores filosofi om altid at blive bedre. Hos Sykes udfordrer vi os selv til at gøre tingene bedre i morgen end vi gjorde i dag. Det er det som driver os i vores udvikling, anerkendelse og fastholdelse af vores vigtigste aktiv – vores medarbejdere. På verdensplan er vi et team, som er dedikeret til at bringe os selv og vores kunder længere end vi nogensinde har gjort før.

”Hos Sykes søger vi nye udfordringer og muligheder for at opnå succes. I vores kultur begynder der en ny rejse hver gang vi opnår et resultat. Det forbereder os på hvad som kommer og sørger for at vi altid ser fremad. Denne indstilling, vores branchekendskab og fokus på service gør at at vi bevæger os mod nye 30 års rejse til toppen.”

Begynd Din Nye Karriere Hos Sykes Nu!