Smarte kundeoplevelser

Sænk omkostninger mens

at kundetilfredsheden stiger

SYKES Danmark leverer første klasses kundeservice der øger kundetilfredsheden og omsætningsvæksten.

ER DIN VIRKSOMHED FORBEREDT PÅ UVENTEDE HÆNDELSER?

FORRETNINGSGANGEN FORTSÆTTER VED AT ARBEJDE HJEMMEFRA

Få virksomheder er rustet til den nuværende situation med COVID-19. Hvordan kan I sikre jer at jeres kundeservice fortsat leverer suveræne kundeoplevelser? Få svaret her!

LÆS MERE

Hvem er SYKES?

SYKES er en multinational virksomhed som er specialist i at kunne tilbyde outsourcing i form af fleksible kundeserviceløsninger af højt kvalitet der har fokus på inbound kundeservice og teknisk support.

Vi kan levere teams, systemer og teknologi til at strømline og optimere alle faserne af din kunderejse. Vi gør alt dette samtidigt med, at vi sikrer det vigtigste nemlig en første klasses one-on-one support – eftersom vores medarbejdere altid vil være hjertet af både din og vores forretningsgrundlag uanset hvor meget teknologi, vi benytter os af.

61000

Medarbejdere

40

Sprog

23

Lande

44

Års erfaring

HVORFOR SYKES?

Vi er en af de førende inden for outsourcing af kundeservice og support.

Effektiv kundeservice

I Danmark har vi et kontor i Odense. Vi tilbyder kosteffektive løsninger som er tilpasset præcist til din virksomheds behov.

Fremskynd udviklingen

Fra chatbots til selvbetjeningsmulighederne, vi forsøger hele tiden at hjælpe vores partnere med at være konkurrencedygtige.

Kundekontakt i høj kvalitet

Med mere end 40 års erfaring og 61000 ansatte på verdensplan kan vi bevise at vi er dygtige partnere der kan levere outsourcing i form af førsteklasses kundeservice og teknisk support.

GLOBAL MED LOKALE EVNER

Global partner der taler dit sprog

SYKES leverer førsteklasses kundeserviceoplevelser og besparende business process outsourcing løsninger (BPO) til mange globale virksomheder. Vores styrker ligger i vores måde at kanalisere vores betydelige internationale erfaring og innovative know-how via vores lokale specialister. Vi skaber kundeoplevelser der tiltrækker og fastholder kunder. På vores otte kontorer i Skandinavien og vores to kontorer på Cypern leverer vi mange forskelligartede kundeserviceløsninger der er tilpasset til det skandinaviske marked.

LÆS MERE

Bliver du partner med SYKES vil du opnå øget produktivitet og en øget kundetilfredshed og sidst men ikke mindst forbedre den digitale forvandling.

Vores service & løsninger

SYKES Danmark tilbyder en række muligheder inden for business process outsourcing (BPO) så som salg, kundeservice og teknisk support. Det kan være via telefon, e-mail, de sociale medier eller chat; vores forskelligartede løsninger vedr. kunder skaber værdi i hele kunderejsen. Uanset hvilken service at din virksomhed behøver, kan vi sørge for at få dækket hele kundeoplevelsen.

Kundeservice

Kundeservice, teknisk support og salg: Vi leverer førsteklasses kundekontakt til enhver proces inden for outsourcing. Vi sørger for at produktet eller servicen er førsteklasses, mens din virksomhed kan fokusere på jeres kernevirksomhed.

LÆS MERE

Digital Transformation

Uanset om det drejer sig om digital markedsføring eller om support af produkter inden for selvbetjening vil vores løsninger skabe en stigning i mulighederne via en effektivt kontakt med dine kunder. Vores digitale brug af førsteklasses teknologi styrker processerne for din kundeservice.

LÆS MERE

Leverancemodeller

Vores leverance platforme sikrer at vores medarbejdere kan kommunikere med dine kunder fra enhver lokation ud fra dine prioriteter. Vælg eller kombiner vores traditionelle on-site løsninger for ekstra sikkerhed. SYKES Home for fleksibilitet eller for at automatiserer processer og for at øge effektiviteten.

LÆS MERE

Client Testimonials

Sammenlignet med andre outsourcingvirksomheder som jeg tidligere har samarbejdet med, besidder SYKES en større viden, er mere uafhængig, har en bedre teknologi og er åben for innovation.

E-HANDEL VIRKSOMHED

Vores samarbejde er så tæt som det er muligt. Vores kontakter inden for SYKES er som en del af vores virksomhed.

INTERNATIONALT LUFTFARTSELSKAB

Højt niveau af kommunikation, fleksibilitet og forståelse for vores virksomheds behov.

BANK VIRKSOMHED

Spar op til 65% af udgifterne for kundeservice.

SE HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIN VIRKSOMHED MED AT VOKSE

Kontakt os i dag for at få at vide hvordan vi kan hjælpe med at din virksomhed vokser via besparende outsourcing løsninger og første klasses kundeservice.

KONTAKT OS