SYKES CYPERN KARRIÄR

AVANCERA DIN KARRIÄR GENOM ATT JOBBA MED GLOBALA VARUMÄRKEN

SYKES erbjuder en mycket trivsam arbetsmiljö med regelbundna aktiviteter, moderna- och centrala kontor och givetvis fantastiska kollegor. Oavsett om du ser det som ett utlandsår, en start på din karriär eller som ett permanent liv utomlands – SYKES Cypern är alltid rätt val.

ANSÖK NULÄS MER

FÖRMÅNER & FÖRDELAR

På SYKES Cypern ges du möjlighet att jobba på din personliga utveckling och växa som person. För att underlätta för dig erbjuder vi ett fullt flyttpaket och ett attraktivt bonussystem. Dessutom erbjuder vi gratis kurser i både engelska och grekiska för att du ska kunna fortsätta utvecklas och skaffa nya färdigheter. Här ser du några av förmånerna:

Flyttpaket

Vi tar hand om all nödvändig dokumentation i Cypern, upphämtning på flygplatsen, boende under din första månad samt flygkostnad.

Privat sjukvårdsförsäkring

Genom oss blir du fullt försäkrad och får själv välja läkare.

Betald utbildning

Självklart får du lön under hela den inledande utbildningen. Dessutom erbjuder vi vidareutbildningar för att du hela tiden ska utvecklas under din anställning hos SYKES.

Lön & bonus

Vi erbjuder en fast månadslön samt möjlighet till en månatlig bonus. Dessutom görs inga avdrag för inkomstskatt.

Arbetsdagen

Regelbundna pauser är grundläggande för att hålla energin uppe, du har därför utöver lunchraster även flertalet kafferaster under dagen.

Gratis lektioner i engelska och grekiska

Nyfiken på det lokala grekiska språket eller skulle du vilja bättra på dina engelskakunskaper? Hos oss kan du ta kostnadsfria språklektioner.

Rabatter och erbjudanden på resturanger, kaféer, gym och butiker

Som anställd på SYKES får du ett stort utbud av förmåner och rabatter på lokala resturanger, kaféer, gym och butiker.

Moderna och centrala kontor

Båda våra kontor är fräscha och moderna, centralt belägna med stranden runt hörnet.

Internationell arbetsmiljö

Njut av att arbeta i ett internationellt team med fler än 10 olika nationaliteter.

Teamaktiviteter och evenemang

SYKES erbjuder en inbjudande och trivsam arbetsmiljö med regelbundna aktiviteter och evenemang så som båtutflykter, dykarkurser, strandfester, paintball och fina middagar.

BLI EN DEL AV VÅRT TEAM

KUNDSERVICEMEDARBETARE I CYPERN

Är du sugen på en förändring? Är du redo för ett nytt äventyr och för att jobba i ett av Europas soligaste länder? Jobba med oss! Oavsett om du ser det som ett utlandsår, en start på din karriär eller som ett permanent liv utomlands – SYKES Cypern är alltid rätt val.

Vad du kommer att göra:

We help people, one caring interaction at a time. Genom ett coachande ledarskap präglat av omtanke för varje individ gör vi det möjligt för våra teammedlemmar att utveckla sina karriärer. Du jobbar för välkända klienter så som Sony PlayStation, Zalando och Klarna. Beroende på klientens behov och dina färdigheter jobbar du med diverse projekt inom kommersiell service eller teknisk support.

Kvalifikationer:

  • Flytande i svenska, eller något av de övriga nordiska språken
  • Flytande i engelska
  • Serviceminded
  • God datorvana
  • Tidigare erfarenhet av kundservice är meriterande, men inte ett krav

Tipsa en vän:

KARRIÄR PÅ CYPERN

Våra medarbetare svarar på frågor från kunder runt om hela världen inom bland annat branscherna teknologi, bank och finans, mode och telekommunikation. Med mer än 40 års erfarenhet av att leverera en kvalitativ kundupplevelse strävar vi efter att hela tiden förbättras och leverera med kvalitet oavsett om det är genom telefon, chatt, e-mail eller sociala medier. På SYKES behöver du aldrig sälja lotter eller dyra prenumerationer. Pratar du svenska eller något annat av de nordiska språken? Är du en bra kommunikatör? Har du god datorvana? Om du svarade ja på dessa tre frågor så vill vi gärna att du hör av dig till oss. Bli en del av vårt team och utvecklas på SYKES Cypern.

FAQ

VANLIGT FÖREKOMMANDE FRÅGOR

1. Hur hittar jag en lägenhet?

SYKES Cypern erbjuder dig ett kostnadsfritt boende under din första månad som anställd. När det är dags för dig att hitta din egen bostad kommer du få hjälp av vår lokala HR-avdelning som kopplar ihop dig med olika hyresvärdar. De allra flesta hittar dock sin lägenhet genom en lokal hemsida som kallas Bazaraki.

2. Hur länge kan jag jobba för SYKES Cypern?

Våra kontrakt varierar i längd, men gemensamt är att samtliga inleds med 6 månaders provanställning och att vårt mål är att förlänga dem så långt som möjligt, förutsatt att båda parter är överens. Våra många utvecklingsmöjligheter gör att du kan växa med oss.

3. Vad är det bästa med att jobba på SYKES Cypern?

Det vi ofta får höra är att det allra bästa är vår företagskultur, lagkänslan och alla roliga aktiviteter du kan göra med dina kollegor och nyfunna vänner. Kort och gott – SYKES-familjen. Sist, men inte minst, är solen, värmen och närheten till stränder och havet.

4. Har ni jobb för studenter?

Ja, dock har vi fler heltidstjänster. Tveka inte på att höra av dig till oss om du letar efter ett deltidsjobb att kombinera med studierna!

5. Har ni utvecklingsmöjligheter?

Vi är stolta över att kunna säga att vi erbjuder otroligt många utvecklingsmöjligheter! Eftersom SYKES Cypern fortfarande är relativt nyetablerat växer vi varje dag. Det innebär att vi behöver fler teamledare och att det hela tiden dyker upp andra roller. På SYKES letar vi alltid internt först!

STARTA DIN SYKES-RESA IDAG

Upptäck din fulla potential, skaffa nya kunskaper och ha kul på jobbet. Ansök nu för att komma igång!

Vill du kombinera nytta med nöje? På SYKES Cypern får du det bästa av två världar!

Vad sägs om att jobba för en global arbetsgivare, slappna av på stranden på helgerna och dyka i kristallklara vatten med dina nyfunna vänner?

Vi hälsar dig mer än välkommen till vår familj! Ansök redan nu eller kontakta oss direkt på:

Contact Sweden: