SYKES CYPERN

BLI EN DEL AV VÅRT SOLIGA KONTOR

SYKES har etablerat sig starkt i Larnaca, Cypern, och erbjuder högklassig kundservice över Europa.
Bli en del av vårt team och börja din resa med att jobba utomlands här och nu!

ANSÖK NULÄS MER

OM OSS

SYKES Enterprises, Inc, med huvudkontor i Tampa, Florida, är en amerikansk multinationell leverantör inom outsourcing-området. Vi levererar lösningar för teknisk support, kundservice och flertalet andra tjänster runt om i världen, genom fler än 55 000 anställda och 70 olika kontor. SYKES öppnade det första kontoret i Larnaca, Cypern, i juni 2017 och har sedan dess vuxit snabbt; redan 2019 öppnade vi därför vårt andra kontor i samma stad. SYKES är en plats där du kan vara allt du är – omtänksam och intresserad av människor samt utveckla dig själv för att bli ännu bättre. Vårt mål är att inspirera medarbetare till att växa inom företaget där de vet att de kan göra skillnad samt stå stolta medan de hjälper företaget att nå sina mål. Bli en del av SYKES-familjen på våra kontor i soliga Cypern.

55000

Anställda

30

Språk

23

Länder

SYKES FÖRETAGSKULTUR

VÅRA ANSTÄLLDA ÄR VIKTIGA

SYKES företagskultur baseras på samarbete, innovation och viljan att hjälpa människor. Vi är alla ett stort team runt om i världen som tillsammans brinner för att utveckla oss själva och våra klienter. SYKES är där din passion för service och att göra skillnad får utvecklas och ligga till grund för nya karriärmöjligheter. Skickligare. Mer involverad. Nöjdare.

Purpose

Mission

Att avsevärt förbättra våra klienters verksamheter samt att hjälpa konsumenter att hitta- och använda de produkter och tjänster de är i behov av. Vi kombinerar styrkan i artificiell intelligens med mänsklig uppfinnesrikedom för att modernisera, optimera och integrera kundens touchpoints genom hela värdekedjan.

Vision

Att vara företaget som är känt för att skapa värdefulla kontakter mellan varumärken och konsumenter, inverka positivt i människors liv och som är en ansvarsfull och respekterad del av samhället.

VÅRA BRANSCHER

SYKES Cypern etablerades i juni 2017 och har vuxit från 19 anställda till över 200 under loppet av två år. Vi erbjuder överlägsen kundsupport från våra två kontor, båda med fantastisk placering i den vackra staden Larnaca. Med vår SYKES-kultur karaktäriserad av laganda, aktiviteter och gemenskap blir du direkt en del av teamet och våra många karriärmöjligheter gör att du snabbt kan avancera inom kundtjänst-området.

KOMMUNIKATION
FINANSIELLA TJÄNSTER
FRITID
SJUKVÅRD
TEKNOLOGI
TRANSPORT
E-HANDEL

KARRIÄR

BLI EN DEL AV TEAMET

Att arbeta för SYKES Cypern har många fördelar. Bland annat blir du en del av en global verksamhet med 70 kontor i över 20 länder. Oavsett om du är intresserad av att jobba med kundtjänst, försäljning eller teknisk support kan du påbörja din internationella karriär och utvecklas med oss. Bli en del av vårt team och njut av solen på Cypern!

LÄS MER

Vill du kombinera nytta med nöje? På SYKES Cypern får du det bästa av två världar!

Vad sägs om att jobba för en global arbetsgivare tillsammans med 200 drivna kollegor, slappna av på stranden på helgerna och dyka i kristallklara vatten med dina nyfunna vänner?

Vi hälsar dig mer än välkommen till vår familj! Ansök redan nu eller kontakta oss direkt på:

Contact Sweden: