SYKES KYPROS AVOIMET PAIKAT

KEHITÄ URAASI TYÖSKENTELEMÄLLÄ MAAILMAN TUNNETUIMMILLE BRÄNDEILLE

SYKES tarjoaa miellyttävän työilmapiirin, lukuisia hauskoja tapahtumia ja aktiviteetteja, modernit keskeisillä paikoilla sijaitsevat toimistot sekä parhaat mahdolliset kolleegat. SYKES Kypros on oikea valinta urallasi – Olipa sitten tarkoituksesi viettää vuosi ulkomailla, suunnata kokonaan uudelle uralle tai muuttaa pysyvästi toiseen maahan.

AVOIMET TYÖPAIKATLUE LISÄÄ

EDUT JA HYÖDYT

Sinulla on aina mahdollisuus kehittyä ja oppia lisää työskennellessäsi SYKES Kyproksella. Tarjoamme kattavan muuttobonuksen ja voit tienata lisää kattavan bonusjärjestelmän avulla. Pääset hyödyntämään myös ilmaiset kreikan- ja englanninkielen kurssit, mikäli uuden oppiminen ja opiskelu on sinulle mieluista. Tässä kaikki etumme:

Travel

Muuttobonus

Hoidamme tarvittavat matkajärjestelyt ja viranomaisasiat, lentoliput ja lentokenttäkuljetukset sekä hoidamme ensimmäisen kuun vuokrasi.

INSURANCE

Yksityinen sairaskuluvakuutus

Saat ensiluokkaista sairaanhoitoa valitsemallasi lääkärillä.

PAID TRAINING

Palkallinen koulutus

Saat palkan jo koulutuksen ensimmäisestä päivästä alkaen. Tarjoamme myös mahdollisuuksia itsesi kehittämiseen koulutusajan jälkeen.

BONUS SCHEME Award

Kattava bonusjärjestelmä

Kilpailukykyisen ja verovapaan palkan lisäksi saat mahdollisuuden tienata vielä lisää bonusjärjestelmämme ansiosta.

GENEROUS BREAKS

Tauot ja työhyvinvointi

Panostamme työhyvinvointiin ja tarjoamme useita taukoja työpäivän aikana.

FREE GREE AND ENGLISH lESSONS

Kreikan- ja englanninkielen kurssit

Haluatko oppia uusia asioita nauttiessasi auringosta Kyproksella? Hyödynnä kielikurssejamme ja opettele kreikan- ja englanninkielen taidot.

DISCOUNTS

Alennuksia ravintoloista, kahviloista ja kuntosaleista

Hyödynnä etusopimukset ja alennukset paikallisten yritysten kanssa.

MODERN OFFICES

Upeat toimistot keskeisellä sijainnilla

Toimistomme sijaitsee Larnacan keskustassa ja rannan läheisyydessä.

RELOCATION PACKAGE

Kansainvälinen työyhteisö

Nauti työskentelystä osana monikulttuurista työyhteisöä yli kymmenen eri kansalaisuuden parissa.

TEAM EVENTS

Tapahtumat ja kilpailut tiimien kanssa

SYKES järjestää säännöllisesti tapahtumia, purjehdusmatkoja, sukelluskursseja ja rantajuhlia työilmapiirin ylläpitämiseksi.

TULE OSAKSI TIIMIÄMME

ASIAKASPALVELUNEUVOJIA KYPROKSELLE

Haluatko muutostä elämääsi? Oletko valmis seikkailuun ja luomaan uraa yhdessä Euroopan aurinkoisimmista kohteista? Tule siis työskentelemään meille! Olipa sitten haaveissasi vuosi ulkomailla, uuden uran aloittaminen tai muuttaminen kokonaan uuteen maahan – Olemme SYKES Kyproksella juuri oikea valinta työpaikaksesi.

Työtehtäväsi asiakaspalveluneuvojana:

We help people, one caring interaction at a time. Kannustavan ja välittävän esimiestyön avulla työntekijöillemme luodaan mahdollisuuksia kehittymiseen ja uralla etenemiseen. Asiakaspalveluneuvojanamme saat työskennellä kansainvälisesti tunnettujen tuomerkkien parissa ja edustaa brändejä, kuten PlayStation, Zalando ja Klarna. Työskentelet vaihtelevissa toimeksiannoissa oman osaamisesi ja taitojesi mukaisesti, esimerkiksi teknisen tuen, asiakaspalvelun tai myynnin tehtävissä.

Odotamme että sinä:

  • Puhut sujuvasti ainakin yhtä seuraavista kielistä: saksa, tanska, suomi, ruotsi tai norja
  • Olet asiakaspalveluhenkinen ja valmis auttamaan asiakkaita
  • Sinulla on hyvät tietotekniset taidot
  • Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä

Kerro kaverille:

TYÖTEHTÄVÄT KYPROKSELLA

Asiakaspalvelijamme vastaavat asiakkaiden kysymyksiin ja edustavat samalla teknologia-, rahoitus-, muoti-, ja operaattoripalveluita tarjoavia asiakasyrityksiämme. Yli 40 vuoden kokemus erinomaisen asiakaspalvelun tuottamisesta saa meidät jatkuvasti parantamaan ja kehittämään puhelimessa, chatissä, sähköpostitse tai sosiaalisen median kanavissa tapahtuvia asiakaskohtaamisia. Olemme luotettava ulkoistuksen kumppani – siksi yritysasiakkaamme uskovat meille asiakkaidensa palvelemisen ja auttamisen. SYKESilla sinun ei tarvitse väkisin myydä tai tyrkyttää asiakkaille mitään. Puhutko saksaa, hollantia, ruotsia tai pohjoismaisia kieliä? Viestitkö ja kommunkoitko sujuvasti ihmisten kanssa? Oletko taitava ongelmanratkaisija tietoteknisten haasteiden parissa? Jos vastasit KYLLÄ – Haluamme kuulla sinusta lisää. Liity osaksi kasvavaa SYKES Kyproksen joukkoamme!

FAQ

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

1. Miten löydän asunnon?

SYKES Kypros tarjoaa sinulle asunnon ensimäisen kuukauden ajaksi ilman kustannuksia. HR-tiimimme auttaa sinua myös löytämään oman asunnon. Suurin osa työntekijöistämme löytää asunnon Bazarakin verkkosivuilta.

2. Kauanko voin työskennellä SYKES Kyproksen toimistolla?

Työsopimukset ovat eri pituisia ja alkavat 6 kuukauden koeajalla. Koeajan jälkeen sopimuksesi tehdään niin pitkäksi ajaksi, kun molemmat osapuolet näkevät järkeväksi. Meillä on myös lukuisia mahdollisuuksia kehittää uraa talon sisällä ja kasvaa yrityksen mukana.

3. Mikä on parasta SYKES Kyproksella työskentelyssä?

Parasta on mahtava yrityskulttuurimme, työilmapiiri ja tiimihenki, sekä kaikki ne kivat asiat, joita voit tehdä SYKES perheesi kanssa. Eikä tietenkään sovi unohtaa ihanaa aurinkoa ja lähellä sijaitsevaa kaunista rantaa.

4. Onko teillä jotain töitä opiskelijoille?

Kyllä, meillä on myös osa-aikatöitä, vaikka suurin osa tehtävistä onkin täysiaikaisia tehtäviä. Voit kuitenkin aina ottaa meihin yhteyttä ja kertoa mielenkiinnostasi osa-aikatyöhön.

5. Onko teillä mahdollisuuksia edetä uralla?

Todellakin! Olemme yrityksenä kasvaneet jatkuvasti ja SYKES on vielä melko uusi alan toimija Kyproksella. Tästä johtuen tarvitsemme jatkuvasti lisää henkilöitä kantamaan vastuun myös vaativammista, kuten esimiehen tehtävistä. Näihin rooleihin voit edetä ensisijaisesti talon sisällä. Pyrimme aina kehittämään henkilöstömme osaamista ja tukemaan heidän urakehitystään yrityksen sisällä.

ALOITA SYKES SEIKKAILUSI TÄNÄÄN

Löydä koko potentiaalisi, opi uusia taitoja ja nauti työstäsi täysillä. Täytä hakemus aloittaaksesi seikkailun!

Haluatko yhdistää työn ja haskanpidon? SYKES Kyproksella saat parhaat puolet molemmista maailmoista!

Miltä kuulostaisi työskentely 200 muun innokkaan työntekijän kanssa kansainvälisesti tunnetussa yrityksessä ja nauttia samalla vapaa-aikana rentoutumisesta rannalla tai ylellistä illallista?

Olet tervetullut SYKES Kyproksen perheeseen! Täytä hakemuslomake tai ota meihin suoraan yhteyttä:

Suomi tiimi: