SYKES KYPROS

TULE TÖIHIN AURINKOISELLE TOIMISTOLLEMME

SYKES on vakiinnuttanut asemansa aurinkoisessa Larnacassa, Kyproksella, josta palvelemme asiakkaitamme ympäri Eurooppaa.
Tule osaksi tiimiämme ja aloita työskentely ulkomailla nyt!

AVOIMET TEHTÄVÄTLUE LISÄÄ

MEISTÄ

Sykes Enterprises, Inc. on Amerikassa perustettu monikansallinen toimija palveluiden ulkoistamisen alalla (BPO). Yritys tarjoaa teknisen tuen, asiakaspalvelun ja monen muun alan palveluita eri kokoisille yrityksille. Ympäri maailmaa toimii yli 55 000 ammattilaista auttaen ihmisiä 70:tä eri asiakaspalvelukeskuksesta käsin. SYKES avasi ensimmäisen toimistonsa Larnacassa, Kyproksella kesäkuussa 2017, ja on sen jälkeen kasvanut nopeasti. Nopean kasvun myötä avasimme toisen toimipisteen vuonna 2019, ja jonka jälkeen SYKES on vakiinnuttanut asemansa Larnacassa yhtenä asiakaspalvelun laadukkaimmista toimijoista. SYKESilla voit olla oma itsesi – välittävä, mielenkiintoinen ihminen ja kehittyä entistäkin vahvemmaksi osaajaksi. Tavoitteemme on innostaa työntekijöitämme oppimaan lisää ja etenemään urallaan yrityksessä, jossa he tietävät voivansa vaikuttaa asioihin ja pystyvät seisomaan ylpeinä tietäen, että ovat auttaneet myös yritystä savuttamaan tavoitteensa. Liity iloiseen ja aurinkoiseen SYKES Kyproksen perheeseen.

55000

Työntekijää

30

Tuettua kieltä

23

Maassa

SYKES KULTTUURI

IHMISET OVAT TÄRKEIMPIÄ

SYKESin työkulttuuri perustuu yhteistyöhön, luovuuteen ja ihmisten auttamiseen. Olemme ympäri maailmaa toimiva iso tiimi, joka on omistautunut omien ja asiakasyritystemme laatu- ja suorituskykystandardien saavuttamiseen. SYKESilla asiakaspalveluhenkisyytesi ja halusi kehittää asioita voi kasvaa kokonaan uusiksi uramahdollisuuksiksi. Voit kehittyä taitavammaksi, innostavammaksi, tavoitteellisemmaksi, osallistuvammaksi, tyytyväisemmäksi.

Purpose

sykes cyprus purpose

MISSIO

Parannamme merkittävästi asiakkaidemme liiketoimintaa ja autamme kuluttajia löytämään sekä käyttämään heille tarpeellisia tuotteita ja palveluita. Yhdistämme koneälyn ja ihmisen kekseliäisyyden käyttäen niitä asiakkaiden kohtaamispisteiden modernisointiin, optimointiin ja integrointiin koko kaupan arvoketjussa.

VISIO

Haluamme tulla tunnettuiksi yrityksenä, joka luo merkityksellisiä yhteyksien tuotemerkkien ja kuluttajien välille, vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään ja on vastuullinen ja arvostettu yrityskumppani.

ALAT JOILLA TOIMIMME

SYKES Kypros avasi ovensa Kesäkuussa 2017 ja on sen jälken kahdessa vuodessa kasvanut 19 henkilön toimistosta yli 200 henkilön yritykseksi. Kahdessa toimistossamme, Larnacan keskeisillä paikoilla, luodaan poikkeuksellisen onnistuneita asiakaskohtaamisia. Erilaiset asiakaspalveluroolit, kehittymismahdollisuudet ja SYKESin ainutlaatuinen työskentelykulttuuri, yhteisöllisyyttä tuovat tapahtumat ja loistava työilmapiiri tekee meistä erityisiä.

VIESTINTÄ
RAHOITUSPALVELUT
VAPAA-AJAN PALVELUT
TERVEYDENHUOLTO
TEKNOLOGIA
LOGISTIIKKA
VERKKOKAUPAT

AVOIMET TYÖPAIKAT

LIITY TIIMIIMME

SYKES Kyproksella työskentely avaa sinulle monia etuja, kuten mahdollisuuden työskennellä jossain 70:stä toimistosta, jotka sijaitsevat yli 20 eri maassa. Oletko kiinnostunut tekniikasta, innostutko myynnistä tai nautitko asiakkaiden auttamisesta? Laajenna osaamistasi ja aloita kansainvälinen urasi SYKES Kyproksella. Liity SYKES Kyproksen perheeseen auringossa.

LUE LISÄÄ

Haluaisitko yhdistää työn ja huvin parhaalla mahdollisella tavalla? SYKES Kyproksella saat kirsikat molemmista kakuista.

Miltä kuulostasi työskentely globaalille yritykselle yhdessä 200 muun päämäärätietoisen kollegan kanssa? Entä rentouttava retki rannalle ja loisteliaista illallisista nauttiminen vapaa-ajalla?

Olet tervetullut osaksi SYKES Kyproksen perhettä! Täytä hakemuslomake nyt tai ota meihin yhteyttä:

SUOMI: